HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



19.04.2022
VEB fejrede 20-års jubilæum i Skagen

Vendsyssel Elite Badminton fejrede 2. påskedag, at det i år er 20 år siden, at Frederikshavn Badminton Klub og Skagen Badmintonklub besluttede at lave et holdfællesskab, som Hjørring Badmintonklub også har været en del af siden 2016.

Rune Dyhr Thomsen og Allan Kastor Andersen fra Nordjyske Bank dukkede op med gavecheck på 10.000 kroner.

Jubilæet rummede tre elementer. Kl. 10.00 blev det årlige sponsorcykelløb afviklet. Det fandt sted på en 20 kilometer lang rute, som blandt andet bragte deltagerne fra Skagen Sportscenter til Gl. Skagen, Grenen og det nye havneområde.

Deltagerne havde på forhånd lavet aftaler med mange sponsorer, som gav faste beløb. Derfor gjaldt det ikke om at cykle hurtigt. Turen blev tilbagelagt i et roligt tempo i det fantastiske forårsvejr, hvor der var god tid til at tale om "gamle dage" og ikke mindst Final 4, som spilles på onsdag og torsdag i Brøndby Hallen.

- Det lykkedes os at indsamle 89.600 kroner, og vi har lidt hængepartier, som gør, at vi bedste fald nærmer os 100.000 kroner, fortæller Jan R. Jensen, der har været formand for VEB de seneste 18 år.

Fra kl. 11-13 var ungdomsspillere fra de tre moderklubber i Skagen, Frederikshavn og Hjørring inviteret til fællestræning med ligaspilleren Zvonimir Durkinjak. Træningen blev afsluttet med røde pølser.

- Spillerne var heldigvis ikke til at drive hjem. De blev hængende i hallen, mens vi havde reception i cafeteriet, smiler formanden.

Et halvt hundrede mennesker deltog i jubilæumsreceptionen, hvor det var Pakhuset i Skagen, som sørgede for dejlig mad. Ud over formanden holdt blandt andre borgmester Birgit S. Hansen, Frederikshavn Kommune, en flot og sjov tale, som hun afsluttede med et Skagen-hurra, der i dagens anledning blev forvandlet til et VEB-hurra.

På et af bordene i cafeteriet lå der blandt andet kampprogrammer fra de første sæsoner i VEB-regi. Indholdet i disse frembragte mange smil.

- Det var en hyggelig dag, der understregede, at VEB er en stor familie med et stærkt sammenhold. Nu sætter vi kurs mod Brøndby Hallen, hvor vi jagter en plads i DM-finalen. Vi har været i semifinalen syv gange, men det er aldrig lykkedes os at komme i finalen, siger Jan R. Jensen.

DM-semifinalerne afvikles onsdag kl. 18.00. VEB møder Værløse, mens Skovshoved prøver kræfter med Højbjerg/VIA Biler.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen