HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



25.02.2008
Strandby-piger vinder fem medaljer ved EM

Vendsyssel Elite Badminton kunne i weekenden glæde sig over, at to af områdets største talenter vandt fem medaljer ved de uofficielle europemesterskaber.

Rikke Axelsen, Frederikshavn Badmintonklub, vandt tre medaljer i 8-nationers turneringen i Kerenzerberg i Schweiz, også kaldet de uofficielle europamesterskaber for U/15-spillere.

I holdturneringen var den 15-årige strandbynit en af nøglespillerne, da Danmark gjorde rent bord i samtlige kampe og overbevisende vandt guld. I finalen vandt Danmark 9-0 over Holland.

I damedouble nåede Rikke Axelsen helt frem til finalen sammen med Celine Juel, Odense. Her tabte parret 14-21, 12-21 til Mette Poulsen, Næstved/Josephine Van Zaane, Hillerød.

Endelig blev det til en bronzemedalje i mixeddouble. Igen var det Josephine Van Zaane, som spændte ben for FBK’eren, som spillede sammen med Kaspar Poulsen, KMB København.

Mathilde Andersen, Vendsyssel Badminton Klub, deltog ligeledes i 8-nationers turneringen i Schweiz. Hun var med til at vinde guld i holdturneringen, og i damesingle nåede hun kvartfinalerne, hvor hun tabte 19-21, 10-21 til Emily Westwood, England.

I damedouble vandt Mathilde Andersen bronze sammen med Amanda Madsen, Solrød Strand. De var meget tæt på at sende det topseedede danske par ud i semifinalerne. Mathilde, som bor i Strandby, og Amanda tabte 26-28 i tredje sæt.

- Vi er meget stolte over Rikke Axelsens tre medaljer i Schweiz, og det glæder os naturligvis også, at Mathilde, som er en fast del af træningsmiljøet i Frederikshavn, vandt to medaljer. Det er et skulderklap til vores talentudvikling, mener Britta Andersen, FBK’s formand.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinale
Tirsdag 2. april kl. 18.30 på Krøyersvej:
Skovshoved - VEB

Evt. DM-finale 
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen