HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



07.01.2011
Anna Rice med i vigtig hjemmekamp mod Aarhus

Canadieren Anna Rice er for anden gang i denne sæson med på VEB's hold, når Team Aarhus tirsdag aften gæster Arena Nord i Frederikshavn i sidste runde af grundspillet.

Anna Rice er hentet til Frederikshavn/Skagen som erstatning for langtidsskadede Camilla Sørensen. Det har hele tiden været planen, at den sympatiske canadier kun skulle spille nogle udvalgte kampe for at begrænse udgifterne, idet hun flyves ind til kampene fra Canada.

Den største overraskelse på VEB's hold er dog Thomas Laybourn, som tidligere på ugen trak sig fra Super Serie-finalerne i Taiwan på grund af sin mystiske knæskade.

- Chancen for, at Laybourn spiller mod Aarhus er mikroskopisk, men han spillede trods alt en kamp i onsdags, så jeg har aftalt med Laybourn, at vi sætter ham på holdet og håber på det bedste i løbet af weekenden, forklarer VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

Se de to holdopstillinger her. 

De to hold kæmper om at fravriste Lillerød den vigtige fjerdeplads, som først og fremmest betyder, at man er sikker på en plads i kvartfinalerrne og vel at mærke får fordel af hjemmebane.

Derudover betyder fjerdepladsen et "sjovere" mellemspil. Det er nemlig således, at nr. 1-4 mødes i en enkeltturnering (tre kampe i februar), og det samme gør nr. 5-8.

I gruppen, hvor nr. 1-4 mødes, kvalificerer de to bedste sig direkte til semifinalerne, mens nr. 3 og 4 spiller kvartfinale mod de to bedste i  puljen, hvor nr. 5-8 i grundspillet mødes.

Holdene tager følgende point med over i mellemspillet: 4, 2, 1 og 0 point - naturligvis fordel efter placering i grundspillet.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen