Bold- og tøjsponsor

Facebook

03.02.2018
Beiwen Zhang klar til finalen i India Open 2018

VEB's Beiwen Zhang er nu kun én sejr fra karrierens største triumf. Lørdag eftermiddag kvalificerede amerikaneren sig til finalen i India Open 2018 i New Delhi.

Efter fredagens overbevisende sejr på 21/10, 21/13 over hjemmebanefavoritten Saina Nehwal blev det langt mere spændende i dag mod Cheung Ngan Yi fra Hong Kong.

VEB-spilleren tabte 14/21 i første sæt, men det var tydeligt, at hun investerede mange kræfter i dette sæt. Det gjorde hendes modstander også, og Beiwen Zhang var fysisk overlegen i næsten resten af kampen.

Beiwen Zhang vandt 21/12 i andet sæt, og da hun bragte sig for 13/6 i tredje sæt, lignede det en afgørelse. Føringer på 16-10 og 18-13 blev dog smidt væk. VEB-spilleren virkede pludselig nervøs, og 20-16 blev til 20-19.

Men på matchbold nr. fire spillede Beiwen Zhang fantastisk. Hun viste stort taktisk overskud og kølighed. 14/21, 21/12, 21/19 lød sejrscifrene.

Nu kan amerikaneren begynde forberedelserne til finalen i morgen, hvor hun enten møder Pusarla Sindhu fra Indien eller Ratchanok Intanon fra Thailand - nr. henholdsvis fire og tre på verdensranglisten.

Beiwen Zhang er nr. 11 i verden.

Der var i øvrigt nordjysk dommer i dagens semifinale. Kristian Hedelund fra Brønderslev dømte opgøret mellem Beiwen Zhang og Cheung Ngan Yi.