HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



26.03.2018
VEB første hold i Badmintonligaen, som spiller i Victor

Efter seks sæsoner med RSL som bold- og tøjsponsor skifter Vendsyssel Elite Badminton og moderklubberne Skagen, Hjørring og Frederikshavn til Victor. Aftalen blev afsløret umiddelbart inden aftenens kvartfinale mod Greve. VEB bliver det første hold i Badmintonligaen, som spiller i Victor.

- Vi har haft seks gode år med RSL. Vi har været glade for samarbejdet. Især sender vi en tak til Rasmus Skousen for en altid fin service og forståelse for vores ønsker og behov, udtaler VEB's formand, Jan R. Jensen.

Når det er sagt, har VEB og klubberne i Hjørring, Skagen og Frederikshavn nu fået en endnu bedre aftale. Og det kommer heller ikke som den helt store overraskelse, at VEB skifter til Victor. Det er nemlig Henrik Geisler, som er ny sælger for Victor i Danmark. Han har i over 30 år været aktiv i FBK og VEB. I en alder af 53 år driller han stadig flere af sine unge modstandere i Danmarksserien.

- Vi havde et par gode tilbud at vælge imellem, men når alt kommer til alt, er vi sikre på, at Victor vil medvirke til at at skabe endnu bedre vilkår for badmintonspillerne i toppen af Vendsyssel, mener Jan R. Jensen.

Victor er ét af de helt store globale brands i badminton. Victor samarbejder med flere nationale forbund, blandt andet Korea, Malaysia og Danmark. Individuelt spiller blandt andre Mette Poulsen, dansk mester i damesingle, Hans-Kristian Vittinghus og ikke mindst nr. 1 på verdensranglisten i damesingle, Tzu Ying Tai fra Taiwan, med Victor.

I forbindelse med offentliggørelsen af aftalen overrakte Henrik Geisler VEB's nye spilletrøje til Jan R. Jensen. Efter to sæsoner i blåt og rødt skal VEB efter sommerferien spille i sort.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinale
Tirsdag 2. april kl. 18.30 på Krøyersvej:
Skovshoved - VEB

Evt. DM-finale 
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen