HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook04.04.2018
VEB forventer, at Carolina Marin kommer til Skagen

Kommer den dobbelte verdensmester og forsvarende olympiske mester Carolina Marin til Skagen i morgen? Det spørgsmål stiller mange badmintonfans i Danmark, efter at spanieren meldte afbud i aftes til den første semifinale på grund af sygdom.

Team Skælskør-Slagelse havde ingen reserve at sætte ind, så VEB's største stjerne, Beiwen Zhang, vandt uden kamp. Amerikaneren, som ligger nr. 10 på verdensranglisten, havde ellers set frem til mødet med Carolina Marin, der p.t. er nr. fem i verden. 

De to spillere har mødt hinanden tre gange, men alle tre opgør var helt tilbage i 2013. VEB-spilleren vandt to af disse kampe.

Holdopstillingerne til torsdagens kamp i Skagen blev offentliggjort onsdag formiddag, og Zhang og Marin står igen til at møde hinanden i damesingle.

- Vi forventer, at Marin spiller i Skagen. Alt andet vil være useriøst over for holdkammerater, tilskuere, sponsorer og badmintonfans i hele Danmark. Hun står på holdet i dag, og det må jo betyde, at hun har meldt sig klar, vurderer VEB-træner Allan Kolbro Nielsen.

Tirsdagens kamp i Skælskør endte 3-3. Alt er således åbent inden returkampen torsdag kl. 19.00 i Skagen Sportscenter. TSS har valgt samme holdopstilling som i aftes. VEB flytter Jacco Arends over i herredouble, mens Lasse Mølhede denne gang spiller mixeddouble.

- Vi har brug for massiv opbakning i Skagen, så vi for første gang nogensinde kvalificerer os til DM-finalen. Jeg forventer endnu en tæt kamp, som meget vel kan blive afgjort i Golden Set, udtaler Allan Kolbro Nielsen.

Der er gratis entre i Skagen Sportscenter, hvor Sparekassen Vendsyssel, Riis Vin, Pakhuset og Truck-Kompagniet Skagen er kampsponsorer.
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen