HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook16.04.2018
Beiwen Zhang: Jeg kan ikke undvære mine holdkammerater i VEB

Hun er nr. 10 på verdensranglisten og har travlt med at rejse rundt i verden og spille internationale turnering på øverste hylde. Alligevel har amerikaneren Biewen Zhang valgt at fortsætte endnu en sæson i Vendsyssel Elite Badminton.

- Jeg har sagt det mange gange, men det føles som en familie her. Jeg nyder at spille i Vendsyssel, hvor vi hjælper hinanden, siger Beiwen Zhang.

Hun fortæller med et stort og dejligt smil, at hun slet ikke kan undvære sine holdkammerater i VEB.

Beiwen Zhang skal i gang med sin tredje sæson i VEB, og hun er ikke i tvivl om, at kampene i Badmintonligaen styrker hende mentalt, ligesom hun lærer at tage større ansvar.

Niveauet i ligaerne i Indien og Malaysia, hvor Beiwen Zhang også spiller, er højere, men hun føler alligevel, at VEB og den danske liga giver hun noget særligt. Hun lærer blandt andet at presse sig selv 10 procent mere - også på kampdage, hvor der sidder en lang rejse i kroppen.

Beiwen Zhang er noteret for 23 sejre i damesingle ud af 25 mulige i VEB. Hun tabte senest i to sæt til den olympiske mester Carolina Marin. Det første nederlag skyldtes en skade i december 2017, hvor hun måtte trække sig.

Tirsdag aften skal amerikaneren i aktion i bronzekampen i Arena Nord mod Højbjerg. Der er kampstart kl. 19.00, og der er gratis entre.
Grundspillet:
Torsdag 3. september
Værløse - VEB

Tirsdag 5. september:
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september:
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november:
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november:
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november:
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november:
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i januar/februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen