HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook20.04.2018
Europas næstbedste damesingle forstærker VEB

Vendsyssel Elite Badminton får tilgang af nr. 18 på verdensranglisten i damesingle, Kirsty Gilmour. Den 24-årige skotte har netop vundet bronze ved Commonwealth Games i Australien.

VEB råder i forvejen over amerikaneren Beiwen Zhang, der er nr. 11 på verdensranglisten. Der spilles dog kun én damesingle i Badmintonligaen, så hvad i alverden skal VEB med to så stærke damesingler?

- Først og fremmest er det for skrøbeligt kun at have én singlespiller, som har klasse til Badmintonligaen. Det oplevede vi senest i DM-finalen i mandags, da Team Skælskør/Slagelses Carola Marin meldte afbud. Vi går efter at komme i finalen næste år, og derfor er det nødvendigt med forstærkninger, siger VEB-træner Allan Kolbro Nielsen.

Sammenlignet med andre damesingler i Badmintonligaen står Kirsty Gilmour stærkt med føringer på 4-0, 5-2, 3-0 og 2-0 i indbyrdes kampe mod Mette Poulsen, Line Kjærsfeldt, Natalia Kock Rohde og Mia Blichfeldt.

- Det er en tilgang på øverste hylde. Kirsty Gilmour er nr. to i Europa, hvis du kigger på verdensranglisten, og hun var også i finalen ved EM sidste år i Kolding, oplyser VEB-træneren.

Med Zhang og Gilmour i truppen kommer VEB-trænerne på en spændende opgave, når de skal sætte hold til kampene i næste sæson. Det betyder jo, at én af dem enten skal spille dame- eller mixeddouble.

- Den udfordring ser vi frem til. Vi bliver sværere at læse for modstanderne. Kirsty Gilmour er faktisk en dygtig allrond-spiller, som vi kan bruge i alle tre kategorier, og Beiwen Zhang vil elske at spille double. Det har hun allerede sagt flere gange, siger Allan Kolbro Nielsen.

VEB vandt tirsdag aften bronze med en 4-1-sejr over Højbjerg for øjnene af 625 tilskuere i Arena Nord.
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Tirsdag 20. februar kl. 18.30 i Arena  Nord:
VEB - Solrød Strand

Fredag 23. februar:
Gentofte - VEB

Eventuelt:
Tirsdag 2. april:
DM-semifinaler
Nr. 1 og 2 har fordel af hjemmebane

DM-finale
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberg Hallerne

Resultater:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen