HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook27.11.2018
VEB tabte topkamp i Golden Set

Efter sejre i de første tre kampe tabte Vendsyssel Elite Badminton med 3-4 efter Golden Set i topkampen mod Team Skælskør/Slagelse.

Dermed måtte VEB nøjes med ét point, mens gæsterne kunne tage den lange fra Arena Nord til Sjælland med to point i bussen.

- Øv, det var i dag, vi skulle have vundet, sagde en tydeligvis skuffet VEB-træner Allan "Kolle" Nielsen efter den spændende afslutning.

Mens VEB "kun" måtte undvære skadede Jacco Arends havde Skælskør/Slagelse to afbud til kampen, men alligevel vandt de altså i Frederikshavn.

Matchvinder for gæsterne var uden tvivl hollænderen Marc Caljouw, som slog Victor Svendsen med 21/19, 21/15 i første herresingle og Raul Must med 21/16 i Golden Set. Både Victor og Raul spillede godt, men de lavede flere fejl end Marc Caljouws, som med et vingefang som en havørn blev ved med at sende bolden retur. Victor førte 12/9 i andet sæt, men hans dårligste periode i kampen betød seks tabte bolde i træk.

VEB's tre sejre gik i nævnte rækkefølge til Cheryl Seinen/Kirsty Gilmour, Beiwen Zhang og Raul Must.

Især opgøret mellem Beiwen Zhang (nr. 12 i verden) og Line Kjærsfeldt (nr. 21) glædede de 425 tilskuere sig til. Uden kamptræning i 14 dage var det en nervøs VEB-spiller, som gik på banen. Hun tabte jo senest til danskeren ved Denmark Open i oktober. Men "Bei" var stærkest i dette opgør

Ud over Victor Svendsen tabte Robin Tabeling/Zvonomir Durkinjak og Erik Angervall/Yao Lei. Førstnævnte blev slået med 20/22, 11/21. Kim Astrup (nr. seks i verden) spillede blændende, og han løfter virkelig niveauet hos sin makker, Søren Gravholt.

Skælskør/Slagelse og VEB topper Badmintonligaen med 10 point, Skovshoved har ni point, Aarhus AB otte, Solrød syv og Greve seks.

Fredag møder VEB Solrød ude, mandag 3. december kommer Skovshoved til Frederikshavn, og onsdag 5. december gælder det Greve ude i årets sidste kamp.

425 tilskuere var der i Arena Nord. Det var flere end ventet på aften, hvor der også var topkamp i ishockey i Frederikshavn mellem Frederikshavn White Hawks og Rungsted. Her var der kun 1053 tilskuere, hvilket er sæsonens bundskraber.
Grundspillet:
Torsdag 3. september
Værløse - VEB

Tirsdag 5. september:
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september:
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november:
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november:
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november:
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november:
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i januar/februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen