HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook28.01.2019
Tirsdag aften: VEB møder Højbjerg i Skagen

Vendsyssel Elite Badminton jagter tirsdag aften vigtige point i bestræbelserne på en top 4-placering, som vil sikre holdet hjemmebane i kvartfinalerne.

Der resterer to runder af grundspillet, og blot to point skiller nr. to og seks. De to bedste kvalificerer sig direkte til semifinalerne, mens nr. 3-6 spiller kvartfinaler, og her har nr. tre og fire fordel af hjemmebane. 

VEB ligger nr. fem inden tirsdagens hjemmekamp mod Højbjerg og torsdagens udekamp mod Værløse. VEB er favorit i begge kampe, men Værløse er ikke ligefrem VEB's yndlingsmodstander på udebane.

- I første omgang skal vi vinde hjemmekampen tirsdag aften mod Højbjerg. Det sikrer os definitivt en plads i kvartfinalerne, siger træner Allan K. Nielsen.

Han glæder sig over, at Jacco Arends uventet er tilbage på VEB's hold efter en skadespause, som blev kortere end forventet.

Interessant bliver det også at se Victor Svendsen i Skagen. Den 23-årige hjørringenser er netop rykket op som nr. 47 på verdensranglisten. Det er hans bedste placering. For en uge siden deltog han for første gang i karrieren i en turnering i Asien, og VEB-spilleren nåede overraskende mellem de sidste 16 spillere i turneringen.

- Det var en stor oplevelse at deltage i Malaysia Masters. Det har især været en udfordring for første gang at spille i en stor arena med vind, men jeg er sikker på, at jeg har udviklet mig. Jeg er meget tilfreds med resultatet, som motiverer mig, lød det fra Victor Svendsen efter turneringen i Kuala Lumpur.

Gæsterne fra Aarhus har Anders Skaarup Rasmussen med til Skagen. Han er nr. otte på verdensranglisten i herredouble og kommer med en dugfrisk semifinale lørdag i Indonesien.

VEB's Beiwen Zhang er avanceret til nr. 10 på verdensranglisten, så der er badminton i verdensklasse tirsdag aften i Skagen.

Der er gratis entre til kampen, hvor Sparekassen Vendsyssel er kampsponsor.

Se holdopstillingerne her.
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Tirsdag 20. februar kl. 18.30 i Arena  Nord:
VEB - Solrød Strand

Fredag 23. februar:
Gentofte - VEB

Eventuelt:
Tirsdag 2. april:
DM-semifinaler
Nr. 1 og 2 har fordel af hjemmebane

DM-finale
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberg Hallerne

Resultater:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen