HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook11.02.2019
I aften: VEB jagter semifinale for tredje år i træk

Vendsyssel Elite Badminton jagter i aften en plads i DM-semifinalen. Der vil i givet fald være tredje år i træk, at VEB er blandt de fire bedste klubber i Danmark.

I kraft af sin tredjeplads i grundspillet i Badmintonligaen har VEB fordel af hjemmebane i Arena Nord, hvor modstanderen er AB Aarhus, der kommer til Frederikshavn anført af den nybagte danske mester Anders Antonsen.

Som noget nyt spilles der kun én kamp i kvartfinalen. Det vil sige, at det er vind eller forsvind i aften. I tilfælde af 3-3 bliver det hele afgjort i et Golden Set.

- Vi er favoritter, og det vil være en skuffelse, hvis sæsonen slutter i aften, men i hele sæsonen har de seks bedste hold slået hinanden indbyrdes på kryds og tværs, så det kræver en toppræstation af vores spillere at vinde over AB, siger VEB-træner Allan Kolbro Nielsen.

På papiret er AB Aarhus favorit i første herresingle, mens VEB står til at vinde damesingle og damedouble. VEB bør også have en lille fordel i anden herresingle, mens det er helt lige i herredouble og mixeddouble.

- Vi vandt 5-1 på udebane over AB i grundspillet, men i de tre sidstnævnte kampe var det helt åbent, husker VEB-træneren.

Vinderen kvalificerer sig til DM-semifinalerne, som spilles tirsdag 19. marts. Her bliver modstanderen enten Greve eller Solrød på udebane. I aftenens anden kvartfinale mødes Team Skælskør/Slagelse og Skovshoved.

Der er gratis entre i Arena Nord, hvor kampen begynder kl. 19.00. De to første kampe er første herresingle mellem Victor Svendsen og Anders Antonsen samt damesingle mellem Kirsty Gilmour og Trine Villadsen.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles i Brøndby Hallen.

Tirsdag 22. juni:
DM-semifinaler:
Kl. 13.00: VEB - Værløse
Kl. 19.00: Team Skælskør-Slagelse - Skovshoved

Onsdag 23. juni:

Kl. 13.00: Bronzekamp
Kl. 19.00: DM-finale

Alle kampe sendes direkte på TV2 Sport

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen