HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



11.02.2019
I aften: VEB jagter semifinale for tredje år i træk

Vendsyssel Elite Badminton jagter i aften en plads i DM-semifinalen. Der vil i givet fald være tredje år i træk, at VEB er blandt de fire bedste klubber i Danmark.

I kraft af sin tredjeplads i grundspillet i Badmintonligaen har VEB fordel af hjemmebane i Arena Nord, hvor modstanderen er AB Aarhus, der kommer til Frederikshavn anført af den nybagte danske mester Anders Antonsen.

Som noget nyt spilles der kun én kamp i kvartfinalen. Det vil sige, at det er vind eller forsvind i aften. I tilfælde af 3-3 bliver det hele afgjort i et Golden Set.

- Vi er favoritter, og det vil være en skuffelse, hvis sæsonen slutter i aften, men i hele sæsonen har de seks bedste hold slået hinanden indbyrdes på kryds og tværs, så det kræver en toppræstation af vores spillere at vinde over AB, siger VEB-træner Allan Kolbro Nielsen.

På papiret er AB Aarhus favorit i første herresingle, mens VEB står til at vinde damesingle og damedouble. VEB bør også have en lille fordel i anden herresingle, mens det er helt lige i herredouble og mixeddouble.

- Vi vandt 5-1 på udebane over AB i grundspillet, men i de tre sidstnævnte kampe var det helt åbent, husker VEB-træneren.

Vinderen kvalificerer sig til DM-semifinalerne, som spilles tirsdag 19. marts. Her bliver modstanderen enten Greve eller Solrød på udebane. I aftenens anden kvartfinale mødes Team Skælskør/Slagelse og Skovshoved.

Der er gratis entre i Arena Nord, hvor kampen begynder kl. 19.00. De to første kampe er første herresingle mellem Victor Svendsen og Anders Antonsen samt damesingle mellem Kirsty Gilmour og Trine Villadsen.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen