HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook16.04.2019
VEB har to debutanter med i bronzekampen mod Solrød

Vendsyssel Elite Badminton har to debutanter med i onsdagens bronzekamp mod Solrød. Caroline R. Jensen og Oliver Geisler erstatter Yao Lei og Robin Tabeling.

Efternavnene på de to debutanter er velkendte i badmintonkredse. Caroline R. Jensen er datter af VEB's formand, Jan R. Jensen, mens Oliver Geisler er søn af Henrik Geisler, som i 90'erne udgjorde en stærk første herresingle på Frederikshavns 1. division. 54-årige Henrik Geisler er i øvrigt stadig aktiv på VEB's andet- og tredjehold.

20-årige Oliver Geisler og 24-årige Caroline R. Jensen skal spille sammen med henholdsvis Cheryl Seinen i mixeddouble og Clara Nistad i damedouble. Med al respekt for de to debutanter er der tale om markante svækkelser, idet Robin Tabeling og Yao Lei ligger henholdsvis nr. seks og otte på den danske rangliste i de to  respektive kategorier.

Robin Tabeling har været syg i halvanden uge, og er endnu ikke frisk nok til at spille en bronzekamp. Yao Lei meldte afbud i nat af personlige årsager. Det har længe været aftalt, at Beiwen Zhang ikke skulle spille. Hun er lige nu i Singapore og kan derfor ikke afløse Yao Lei.

- Det er irriterende og ærgerligt, at vi bliver ramt af to afbud i bronzekampen, men vi har trods alt stadig en realistisk chance for at drille Solrød på deres hjemmebane, selv om det bliver meget svært, siger VEB-træner Allan K. Nielsen.

VEB tabte 2-4 i grundspillet i Solrød. Her vandt Victor Svendsen og Raul Must deres herresingler, mens Beiwen Zhang skuffende tabte til Mia Blichfeldt. I morgen bliver det så Kirsty Gilmour, som skal forsøge at slå den stærke Solrød-spiller.

VEB skal vinde mindst to singler onsdag aften i Solrød, og så skal herredoublen med Jacco Arends og Zvonimir Durkinjak levere en præstation på absolut topniveau, hvis VEB skal gøre sig forhåbninger om at vinde bronze for fjerde gang i klubbens historie. Faktisk har VEB aldrig tabt en bronzekamp.

Der er kampstart kl. 19.00 i Solrød Idrætscenter - se holdopstillingerne her.
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen