HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook24.04.2019
VEB forlænger med Kirsty Gilmour og Zvonimir Durkinjak

Vendsyssel Elite Badminton har forlænget aftalerne med Kirsty Gilmour og Zvonimir Durkinjak. Mens den skotske damesingle skal i gang med sin anden sæson i VEB, står den populære kroatiske doublespiller foran sin niende sæson i VEB.

Kirsty Gilmour ligger p.t. nr. 25 på verdensranglisten. I et år, hvor hun skal forsøge at kvalificere sig til OL 2020 i Tokyo, får hun travlt med at spille mange internationale turneringer, men hun er heldigvis blevet så glad for VEB og Badmintonligaen, at hun fortsætter i sin danske klub.

- Det er vi meget glade for. Kirsty har fra første dag i VEB været et dejligt bekendtskab. Hun er glad og smilende og en vaskeægte holdspiller, siger VEB's formand, Jan R. Jensen.

I næste sæson skal der spilles ni matcher i en holdkamp - to i hver kategori, dog kun én damedouble. Dermed kan Kirsty Gilmour se frem til at spille damesingle i alle holdkampe. Det var ikke tilfældet i denne sæson, hvor Beiwen Zhang var VEB's foretrukne damesingle.

- Kirsty får en større og vigtigere rolle på holdet i 2019/2020, og det ansvar er vi sikre på, at hun har det godt med, udtaler VEB-formanden.

30-årige Zvonimir Durkinjak skal i gang med sin niende sæson i VEB - ganske imponerende. Han er uden sammenligning den spiller, som har spillet fleste sæsoner i VEB.

Han kom til klubben som doublespiller og har altid spiller double på VEB's hold. De seneste sæsoner har han dog internationalt satset på en singlekarriere i forsøget på at kvalificere sig til OL 2020. Han ligger aktuelt nr. 108 på verdensranglisten i herresingle.

Det bliver dog igen som doublespiller, at Zvonimir Durkinjak skal vise sine evner i VEB i den kommende sæson. Der skal både spilles to herre- og mixeddoubler, og spillerne må fremover medvirke i to matcher i en holdkamp. VEB får dermed i endnu højere grad brug for kroatens springkraft, power og energi.

Zvonimir Durkinjak skrev i 2017 historie i Badmintonligaen, da han besejrede Greves Kim Bruun i Golden Set. Han er - mener vi - den eneste mandlige spiller, som har vundet alle tre kategorier i Golden Set (herresingle, herredouble og mixeddouble).

- "Jak" skal i gang med sin niende sæson hos os. Det siger alt om, hvor glade vi er for hinanden, udtaler Jan R. Jensen.
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen