HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook02.05.2019
Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen skifter til VEB

Vendsyssel Elite Badminton præsenterede torsdag eftermiddag to forstærkninger, som klubbens formand, Jan R. Jensen, betegner som en "regulær transferbombe" i dansk badminton.

32-årige Christinna Pedersen og 35-årige Kamilla Rytter Juhl skifter fra Skovshoved til Skagen og skal således repræsentere Vendsyssel Elite Badminton i Badmintonligaen.

De to spillere, som også danner par privat, vandt i 2018 All England-titlen sammen i damedouble. De har desuden vundet tre VM-medaljer i damedouble samt fem Super Series-turneringer.

Christinna Pedersen kommer fra Aalborg, men spillede tre sæsoner i VEB, inden hun flyttede til København for at træne med landsholdet i Brøndby. Kamilla Rytter Juhl er fra Skagen, men har rejste i en tidlig alder fra Skagen, så hun har aldrig spillet i VEB-trøjen.

- Det er virkelig stort, at Kamilla og Christinna kommer hjem til Nordjylland og spiller for VEB. Først og fremmest er vi lykkelige for, at de har lyst til at spille for os, og når det er sagt, sender vi et stort tak til de sponsorer, som har hjulpet os i mål med projektet, siger Jan R. Jensen.

Christinna Pedersen er den eneste danske badmintonspiller, som har vundet to OL-medaljer. Sammen med Kamilla Rytter Juhl blev det til sølv i 2016, og i 2012 vandt hun sammen med Joachim Fischer bronze i mixeddouble. Kamilla Rytter kan skrive tidligere verdensmester på sit flotte CV.

De to spillere blev præsenteret kl. 13.15 i Skagen, hvor de ankom med toget med over 200 jublende skagboer på perronen. Selve kontrakten blev derefter underskrevet på et pressemøde i Sparekassen Vendsyssel, som er gået forrest i finansieringen af de to stjernespillere. 
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB

Torsdag 9. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter:
VEB - Hvidovre

Tirsdag 20. februar kl. 18.30 i Arena  Nord:
VEB - Solrød Strand

Fredag 23. februar:
Gentofte - VEB

Resultater:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen