HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook02.05.2019
Nye VEB-stjerner: En vild modtagelse i Skagen- vi fik gåsehud

- Vi er blevet taget med bukserne nede. Det har været en vild dag. Vi blev overraskede, da vi stod af toget og kunne se, at så mange var mødt op. Det gav gåsehud. Det er fedt at være tilbage i Nordjylland.

Sådan sagde den dobbelte OL-medaljevinder Christinna Pedersen, der i dag - sammen med Kamilla Rytter Juhl - blev præsenteret som nye spillere i Vendsyssel Elite Badminton. De ankom med toget i Skagen kl. 13.13, hvor over 200 skolebørn, familie og venner sørgede for en festlig modtagelse.

- Det fik os til at tænke, at det er det helt rigtige, vi har gjort. Det er der slet ingen tvivl om. Vi har altid spillet og haft det bedst, når det mærkes rigtigt inde i maven, og jeg tør godt sige på begges vegne, at det her mærkes rigtig godt, og vi glæder os til fortsat at skulle have denne spilletrøje på i holdkampene, lød det fra Christina Pedersen.

Hun stammer fra Gug, men spillede tre sæsoner i VEB fra 2003-2006, inden hun flyttede til København. Hun husker stadig, da hun var med til at spille VEB op i Badmintonligaen i 2006. Kamilla Rytter Juhl er skagbo, men har aldrig spillet for VEB. Allerede i 2000 - som bare 17-årig - flyttede hun hjemmefra i jagten på badmintonsucces.

- Det er meget specielt. Jeg nåede vist lige nogle kampe på Skagens 3. divisionshold, inden jeg flyttede, så det bliver fedt at være med på ligaholdet i VEB, smilte Kamilla Rytter Juhl.

VEB lægger ikke skjul på, at drømmen er en plads i DM-finalen - gerne allerede i april 2020.

- Vi håber, at vi kan bringe holdet et skridt videre, for det er fedt at spille DM-finale for hold. Vi gør i hvert fald, hvad vi kan, forsikrer Kamilla Rytter Juhl.

Begge har valgt at stoppe deres internationale karriere. I fremtiden skal de "kun" spille ligakampe for VEB. Derfor bliver det spændende at se, om de kan fastholde deres høje niveau.

- Lige nu er der ikke All England-form i os, men det har vi lidt en forklaring på. Hun sidder her, siger Christinna Pedersen og peger på parrets snart fire måneder gamle datter, Molly, som skal døbes i weekenden.

- Jeg kan dog garantere, at vi går all-in, når vi har sagt ja til noget. Vi kommer til at arbejde hårdt, og vi glæder os helt vildt til at spille damedouble sammen og en masse mix'er, fortæller Christinna Pedersen.

I sidstnævnte kategori skal de spille med enten hollænderne Robin Tabeling og Jacco Arends eller kroaten Zvonimir Durkinjak.

- Det bliver s....sjovt. Det er heldigvis nogle hurtige herrer, så det er vi trygge ved. Vi skal bare have en god serv i spil, så er vi i gode hænder, griner Kamilla Rytter Juhl.

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl vandt så sent som i 2018 All England-titlen i damedouble. Sidstnævnte er også tidligere verdensmester i mixeddouble. Formand Jan R. Jensen lægger ikke skjul på, at det er de to dyreste spillere i VEB's historie.

- En stor tak til de virksomheder, som har gjort dette muligt. Og en særlig tak til vores hovedsponsor Sparekassen Vendsyssel, som gik forrest og fik snebolden til at rulle, udtaler Jan R. Jensen.

Sponsorer for Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl:
Sparekassen Vendsyssel
Claus Sørensens Fond
Gitte Henning
Frederikshavn Havn
FF Skagen
Hotel Marie
BDO
Sparinvest
Restaurant Pakhuset
Nordmark Maskinfabrik
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen