HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook03.06.2019
Victor Svendsen klar til sin fjerde sæson i VEB

Victor Svendsen fortsætter karrieren i Vendsyssel Elite Badminton, selv om især en sjællandsk klub forsøgte at lokke den 23-årige hjørringenser væk fra VEB.

- Ja, der var et tilbud fra en sjællandsk klub, som var økonomisk rigtig lukrativt for mig, og jeg havde et par snakke med dem. Men som jeg sagde sidste år, er Vendsyssel min klub. Jeg glæder mig altid til kampene i Arena Nord, og alle de oplevelser, jeg har med Vendsyssel, betyder rigtig meget for mig, siger Victor Svendsen.

Han skal i gang med sin fjerde sæson i VEB, hvor han har været vant til at være eneste nordjyde på holdet, hvor det er hollændere, som er i flertal. Det ændres der på i den kommende sæson efter tilgangen af den nordjyske trio Kamilla Rytter Juhl, Christinna Pedersen og Jan Ø. Jørgensen.

- Jeg glæder mig til at få tre verdensstjerner til klubben. Det er fantastisk, at de samtidig er nordjyder. Det kommer til at give et stort boost til nordjysk badminton, vurderer Victor Svendsen.

Den ny sæson begynder i weekenden 6.-8. september, og Victor Svendsen glæder sig allerede.

- Det hold, vi har til næste sæson, er rigtig stærkt, så det bliver fedt, og vi kan forhåbentlig kæmpe med om guldmedaljen, udtaler VEB-spilleren.

Han leverede flere flotte resultater i den forgangne sæson. Især sejren i kvartfinalen over Anders Antonsen - 21/19 i tredje sæt - står frisk i hukommelsen. I Badmintonligaen blev det til seks sejre og seks nederlag i Victor Svendsens første sæson som fast første herresingle i VEB. Internationalt imponerede han med en plads i anden runde i super 500-turneringen Malaysia Masters.

Fra næste sæson repræsenterer Victor Svendsen formelt sin barndomsklub Hjørring. Indtil nu har der stået "Frederikshavn" ud for ham, når han eksempelvis deltager ved DM. Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl stiller op for Skagen, mens Jan Ø. Jørgensen repræsenterer Frederikshavn. 
Grundspillet:
Torsdag 3. september
Værløse - VEB

Tirsdag 5. september:
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september:
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november:
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november:
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november:
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november:
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i januar/februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen