HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook06.09.2019
Masser af ændringer i Badmintonligaen

Der er sket mange ændringer i Badmintonligaen i denne sæson. Ændringer, som gør det endnu sværere at spå om udfaldet.

Først og fremmest består en holdkamp af ni kampe i stedet for seks. Der spilles to kampe i hver kategori, dog kun én damedouble.

Der må være fem herrer og fire damer på holdet, men man kan også nøjes med fire herrer og tre damer. Publikum kommer under alle omstændigheder til at opleve de fleste spillere i aktion to gange.

De ni kampe afvikles på tre baner. Tidligere spillede vi kun på to baner. Der er ikke længere servedommere i ligakampene, og der skal "kun" være to linjedommere på hver bane.

I hver holdkamp spilles der om 12 point. Alle ni kampe tæller. Derudover skal der uddeles tre bonuspoint. Ved sejr på mindst 6-3 får vinderen alle tre bonuspoint. Ved sejr på 5-4 får vinderen to point og taberen ét point.

Tidligere skulle der kun fordeles tre point i en holdkamp. Nu står der altså 12 point på højkant. Golden Set er afskaffet.

I Arena Nord vil publikum opleve, at banerne ligger anderledes. De er vendt 90 grader. Det betyder, at tilskuerne på de to tidligere endetribuner nu ser banerne fra siden. Det er ikke optimalt, men den bedste løsning med tre baner i en "halv" Arena Nord.

Holdopstillingerne bliver ikke længere offentliggjort dagen inden. Nu ved vi først en time inden kampstart, hvordan holdopstillingerne ser ud. Til sæsonpremieren på søndag er det spændende, om VM-sølvvinderen Anders Antonsen er med for Aarhus AB. Vi får svaret søndag kl. 12.00.

Rækkefølgen i holdkampen ligger også fast. Som udgangspunkt spilles der mixeddoubler, damesingler, herresingler, damedouble og herredoubler.

Badmintonligaen er reduceret fra 10 til 8 hold. Alle hold har tre hjemmekampe og tre udekampe. Fire hold skal desuden afvikle en "udflytterrunde" i en anden by. VEB er blandt de fire hold, og vores kamp i slutningen af januar mod Solrød spilles i Sæby Fritidscenter. De tre "rigtige" hjemmekampe spilles alle i Arena Nord.

Kampene spilles heller ikke længere på samme tidspunkt. Eksempelvis er der tre kampe i aften, mens VEB-Aarhus AB først spiller søndag kl. 13.00.

Vi ønsker alle en god sæson og håber at se mange allerede på søndag, når Kamilla Rytter Juhl, Christinna Pedersen, Jan Ø. Jørgensen, Victor Svendsen og vores stærke udenlandske spillere går på banen i Arena Nord.
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB

Torsdag 9. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter:
VEB - Hvidovre

Tirsdag 20. februar kl. 18.30 i Arena  Nord:
VEB - Solrød Strand

Fredag 23. februar:
Gentofte - VEB

Resultater:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen