HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook08.09.2019
830 tilskuere i Arena Nord, da VEB vandt 7-2 over Aarhus AB

Vendsyssel Elite Badminton fik en perfekt start på sæsonen i Badmintonligaen. For øjnene af imponerende 830 tilskuere i Arena Nord vandt VEB med 7-2 over Aarhus AB, der kom til Frederikshavn uden VM-sølvvinderen Anders Antonsen.

En ny turneringsstruktur betyder, at sejren på 7-2 giver VEB hele 10 point, mens aarhusianerne kun får to point.

Der er ingen tvivl om, at det først og fremmest var Kamilla Rytter Juhl, Christinna Pedersen og Jan Ø. Jørgensen, som trak så mange tilskuere til Frederikshavn. De to førstnævnte kvitterede med hver sin sejr i mixeddouble og sammen vandt de i damedouble, mens Jan Ø. skuffende tabte i to sæt i første herresingle.

Jan Ø. Jørgensen håbede, at hun skulle møde VM-sølvvinderen Anders Antonsen, men han var ikke med i sæsonpremieren. Lakshya Sen (nr. 109 på verdensranglisten) fra Indien var dog på dagen en for stor mundfuld for VEB-spilleren, som blev besejret i to sæt. Den 18-årige inder ligner en kommende verdensstjerne.

Det nederlag ødelagde dog ikke helhedsindtrykket af sæsonpremieren. En sejr på 7-2 og 830 tilskuere er absolut godkendt.

- Det var fuldstændig fantastisk. Vi stod ude bagved og havde kuldegysninger over den flotte kulisse. Det er virkelig, virkelig fedt at se, at også AB-spillerne virkede en smule duperet over det, som er stablet på benene heroppe i Frederikshavn. Desuden er det bare fedt at være en del af VEB-holdet. Det har vi glædet os til, og det synes jeg også, at man kunne se i dag, sagde Christinna Pedersen.

Hun bragte sammen med Robin Tabeling hjemmeholdet foran 1-0, Kamilla Rytter Juhl og Jacco Arends øgede føringen til 2-0. Det blev 3-0, da Laura Sarosi - i tre sæt - slog Trine Villadsen.

Debora Jille gjorde det til 4-0 i anden damesingle, inden Victor Svendsen sørgede for en 5-0-føring i anden herresingle. Herefter kom AB på tavlen med sejren i første herresingle.

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen vandt sikkert i to sæt i damedouble. 6-1 til VEB.

- Christinna er bare i topform. Hun flyver rundt på banen. Vi havde ikke vundet i dag, hvis ikke jeg havde hende. Lur mig, om ikke hun kommer til at spille en damesingle i år, grinte Kamilla Rytter Juhl efter sejren.

Robin Tabeling og Victor Svendsen øgede føringen til 7-1 i anden herredouble, mens sæsonpremierens tætteste opgør endte med en sejr i tre sæt (21-18 i tredje sæt) til AB. Et nederlag, som tydeligvis ærgrede VEB-parret Jacco Arends og Zvonimir Durkinjak.

VEB's næste kamp er torsdag 3. oktober ude mod Team Skælskør-Slagelses danske mestre.
Grundspillet:
Torsdag 3. september
Værløse - VEB

Tirsdag 5. september:
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september:
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november:
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november:
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november:
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november:
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i januar/februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen