HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook04.12.2019
Der skal point på kontoen mod Værløse

En sejr på mindst 6-3 er målet, når Vendsyssel Elite Badminton torsdag aften får besøg af Værløse i Arena Nord i Frederikshavn.

- Der er ingen grund til at pakke tingene ind. Vores mål er en plads i Final4. Der resterer tre runder, og vi ligger p.t. på fjerdepladsen. Derfor skal der point på kontoen mod Værløse, udtaler VEB-træner Allan Kolbro Nielsen.

VEB har vundet begge sæsonens hjemmekampe, mens det er blevet til to nederlag på udebane. For en uge siden tabte VEB til Højbjerg i Aarhus.

- Jeg er glad for, der er så kort tid mellem disse to kampe, for vi har virkelig noget at revanchere efter vores skuffende indsats i Aarhus, erkender VEB-træneren.

Værløse kommer til Frederikshavn med tre nederlag på stribe. Sjællænderne er på sidstepladsen i Badmintonligaen, men det er værd at bemærke, at Værløse i første spillerunde overraskende besejrede Greve.

- Vores udgangspunkt er det samme som i de to foregående hjemmekampe mod Aarhus AB og Greve. Spiller vi op til vores bedste, vinder vi over Værløse. Til gengæld er der heller ingen tvivl om, at vi taber, hvis vi rammer samme lave niveau som i Aarhus, siger Allan Kolbro Nielsen.

Der er igen gratis entre i Arena Nord, hvor sæsonen første to hjemmekampe lokkede henholdsvis 830 og 770 tilskuere til badminton i verdensklasse.
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Tirsdag 20. februar kl. 18.30 i Arena  Nord:
VEB - Solrød Strand

Fredag 23. februar:
Gentofte - VEB

Eventuelt:
Tirsdag 2. april:
DM-semifinaler
Nr. 1 og 2 har fordel af hjemmebane

DM-finale
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberg Hallerne

Resultater:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen