HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook05.12.2019
Tredje sejr i træk på hjemmebane til VEB

Vendsyssel Elite Badminton besejrede torsdag aften Værløse med 5-4 for øjnene af 500 tilskuere i Arena Nord. Det nye pointsystem betyder, at sejren giver VEB syv point, mens Værløse kørte hjem fra Frederikshavn med fem point.

Inden kampen havde VEB som mål at vinde med 6-3. Det ville have udløst ni point, som VEB har brug for i det tætte kampløb om pladserne i Final4.

- Vi er lidt skuffede, for vi føler, at vi er tæt på både 6-3 og 7-2, men jeg vil gerne rose holdet for at levere den kamp, de gjorde i aften, selv om vi altid kan finde nogle steder, hvor vi ikke gør det godt nok. Vi bliver ved med at kigge opad, indtil det modsatte er bevist, siger træner Allan Kolbro Nielsen.

På minussiden var først og fremmest nederlag i første herresingle (Jan Ø. Jørgensen) og første damesingle (Kirsty Gilmour). To kampe, hvor VEB kalkulerede med sejre.

Jan Ø. Jørgensen havde sætbold i første sæt, men tabte 20-22 til Rasmus Messerschmidt, og i andet sæt kom der alt for mange nemme fejl, så det tabte VEB-spilleren skuffende med 12-21. En streg i regningen.

Endnu værre gik det for Kirsty Gilmour. Hun tog sig flere gange til låret, men skotten er sej, så hun beklagede sig ikke, men et nederlag på 13-21, 15-21 til Julie Dawall er absolut utilfredsstillende. VEB-spilleren er nr. 31 i på verdensranglisten, hvor Julie Dawall er nr. 48.

Det var heller ikke efter planen, at Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen skulle tabe deres første damedouble sammen i VEB-trøjen. Julie Finne-Ipsen og Mai Surrow er ganske vist et glimrende par og nr. 61 i verden, men de to rutinerede VEB-spillere tabte - i aftenens sidste kamp - 21-12, 3-21, 19-21. Kun tre point i andet sæt gjorde ondt, og i tredje sæt var VEB-parret nede med 7-17, inden de pludselig kæmpede sig tilbage og fik stemningen på kogepunktet. 

Kamilla Rytter Juhl var også indblandet i en gyser i anden mixeddouble sammen med Jacco Arends. De vandt første sæt med 21-18 og havde tre matchbolde ved 20-17 i andet sæt, men tabte de to sidste sæt med 21-23, 14-21.

Og så til VEB's fem sejre.

Christinna Pedersen og Robin Tabeling tog stikket i første mixeddouble, som var aftenens mest velspillede kamp. VEB-parret vandt 21-18, 21-23, 21-17 over Sara Lundgaard og Mikkel Mikkelsen.

I anden damesingle leverede Debora Jille endnu en bundsolid indsats. Hollænderen besejrede Sara Lundgaard med 21-14, 21-14.

I anden herresingle måtte hjemmeholdet i aften undvære en skadet Victor Svendsen. Han blev erstattet af kroaten Zvonimir Durkinjak, som havde lidt startproblemer mod høje Ditlev Jæger Holm og var bagud med fem point. Men VEB-spilleren er kendt for aldrig at give op. Han fighter, knytter næven og får publikum med. Det endte med en kroatisk sejr på 23-21, 21-19.

Netop den sejr gav VEB-spillerne og ikke mindst tilskuerne troen på sejr tilbage. Stillingen var 3-3 inden de to herredoubler og damedoublen.

Og VEB vandt begge herredoubler, der efter Victor Svendsens afbud var nydannede. I anden herredouble gik alt nærmest op i en højere enhed for offensive Jan Ø. Jørgensen og Zvonimir Durkinjak. De udstrålende en skøn gejst og vandt 21-9, 21-12 over Rasmus Messerschmidt og Mikkel Mikkelsen. I første herredouble vandt Robin Tabeling og Jacco Arends med 21-15, 21-15 over Mathias Thyrri Jørgensen og Daniel Lundgaard.

5-3 til VEB, mens damedoublen kæmpede sig tilbage fra 7-17 til 19-20 i tredje sæt. Desværre blev kampen tabt, og dermed vandt VEB "kun" med 5-4.

VEB mangler at spille to kampe i januar og februar. De bliver afgørende for, om VEB kommer med i Final4. VEB møder Solrød hjemme og Skovshoved ude, to af de hårdeste konkurrenter i Final4-kapløbet.
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB

Torsdag 9. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter:
VEB - Hvidovre

Tirsdag 20. februar kl. 18.30 i Arena  Nord:
VEB - Solrød Strand

Fredag 23. februar:
Gentofte - VEB

Resultater:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen