HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook21.01.2020
VEB uden tre nøglespillere i skæbnekampe

Vendsyssel Elite Badminton må undvære Christinna Pedersen, Kamilla Rytter Juhl og Kirsty Gilmour i de to sidste kampe i grundspillet. Dermed svækkes VEB i bestræbelserne på at sikre sig en plads i Final4.

De tre spillere er rejst til Indien i fire uger, hvor Christinna Pedersen og Kirsty Gilmour skal deltage i verdens mest pengestærke liga, Premier Badminton League. Normalt afvikles denne turnering fra jul til medio januar, men den indiske liga blev med kort varsel flyttet, så den nu spilles fra 20. januar og frem til 9. februar.

- Da vi skrev kontrakt med de tre spillere, gav vi dem lov til at rejse til Indien, hvis de blev købt af en klub. Ligaen i Indien kolliderede jo ikke med den danske liga. Pludselig kom meldingen om, at Premier Badminton League flyttede. Vi er meget kede af situationen, siger VEB’s formand, Jan R. Jensen.

Kamilla Rytter Juhl skal ikke spille i Indien, men hun er rejst med Christinna Pedersen til Indien sammen med parrets datter, Molly.

- Med kontrakten i hånden kunne vi godt have krævet, at Kamilla blev hjemme, men vi er også mennesker. Vi har forståelse for, at Christinna og Kamilla ønsker at rejse til Indien sammen. De er selv meget kede af den situation, som er opstået, og derfor frasiger de sig en del af deres løn, oplyser Jan R. Jensen.

VEB har heldigvis en bred trup på pigesiden, blandt andet bliver der nu plads til Cheryl Seinen, nr. 24 på verdensranglisten i damedouble.

VEB ligger p.t. nr. fem i Badmintonligaen med 31 point. Der er kun fire point op til Solrød på andenpladsen, og da der spilles om 12 point i hver kamp er intet afgjort. Netop Solrød er VEB’s næste modstander. Kampen spilles på tirsdag 28. januar i Sæby Fritidscenter. Badminton Danmark har indført en udflytterrunde, hvor holdene skal afvikle en hjemmekamp i en anden by. Her har VEB valgt at samarbejde med Sæby Badmintonklub om afviklingen af den meget vigtige kamp i næste uge.

- Vi håber på samme flotte støtte som i Arena Nord. Vi har i den grad brug for opbakning i bestræbelserne på at komme i Final4, siger VEB-træner Allan Kolbro Nielsen.
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen