HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook27.01.2020
VEB-træner: Vi skal have "kroatiske tilstande" i Sæby

VEB-træner Allan Kolbro Nielsen efterlyser "kroatiske tilstande", når VEB tirsdag aften møder Solrød Strand i næstsidste runde af grundspillet i Badmintonligaen.

- Kapløbet om de fire pladser i FINAL 4 er en neglebidende tæt affære, og vi har simpelthen brug for maksimal opbakning i Sæby, siger Allan Kolbro Nielsen.

VEB ligger på femtepladsen inden de to sidste kampe i grundspillet. Mindst ét hold skal altså overhales, hvis VEB skal med i FINAL 4 og spille om DM-guld.

- Vi har brug for nærmest betingelsesløs kærlighed og opbakning fra vores fans. Jeg ved godt, at det er meget at forlange - særligt i Nordjylland - men vi kan altså lære meget af eksempelvis de kroatiske håndboldfans. Vi så under de afgørende kampe i weekenden ved EM i Sverige, hvordan de bakker deres helte op. Det er fantastisk at opleve, og det gør virkelig en stor forskel, mener Allan Kolbro Nielsen.

Og ja, kampen spilles i Sæby Fritidscenter. Badminton Danmark har indført en såkaldt "udflytterrunde" for at udbrede kendskabet til Badmintonligaen. VEB har valgt Sæby Fritidscenter som hjemmebane. Tirsdag eftermiddag monteres de blå badmintonbaner i Sæby, og der opstilles også bløde stole som alternativ til træbænkene i Sæby Fritidscenter.

Normalt er der gratis entre til VEB's hjemmekampe, men tirsdag aften koster det 25 kroner at komme ind. Pengene går til Sæby Badmintonklub. som til gengæld lokker med præmier på entrebilletten, blandt andet fra EDC Sæby.

Som tidligere omtalt stiller VEB op uden den stærke trio Kirsty Gilmour, Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl, som i disse uger spiller Premier Badminton League i Indien.

- Det er naturligvis en klar svækkelse af vores hold, men vi stiller stadig op med et hold, der kan vinde over Solrød, og det er vores målsætning i Sæby. Vi skal vinde, pointerer VEB-træneren.

Holdene offentliggøres først tirsdag kl. 16.00, men VEB tør godt afsløre, at holdet er i absolut stærkeste opstilling på herresiden. Senest var Victor Svendsen skadet, men han er klar igen og kommer faktisk til Sæby med en frisk international førsteplads. Han vandt Swedish Open forrige weekend.
Kommende kampe

Tirsdag 4. oktober kl. 19.00 i Hallen Park Vendia, Hjørring:

VEB - Team Skælskør/Slagelse

Kampsponsorer:
Beierholm, Hjørring
EDC Erhverv Poul Erik Bech
Sparekassen Danmark, Hjørring

Gratis entre

Torsdag 6. oktober kl. 18.30 i Aarhus Badmintonhal:
Aarhus AB - VEB

Tirsdag 8. november kl. 18.30 i NES Arena:
Højbjerg/VIA Biler - VEB

Torsdag 10. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter:
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 22. november kl. 19.00  Solrød Idrætscenter Hal A:
Solrød Strand - VEB

Kampene mod Værløse og Skovshoved spilles efter nytår. Datoer fastsættes senere.

Afviklede kampe

Tirsdag 20. september:

VEB - Gentofte: 5-4

Torsdag 22. september:
KMB2010 - VEB: 1-8

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen