HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook15.02.2020
Med bus til Final 4 for kun 125 kroner

Vendsyssel Elite Badminton sender minimum en dobbeltdækkerbus med fans og sponsorer af sted fra Vendsyssel til Brøndby Hallen, når VEB fredag 17. og lørdag 18. april kæmper om DM-guldet i Final 4.

- Mange har efterlyst muligheden for at komme med bus til Brøndby Hallen, og nu er vi endelig klar med et fantastisk tilbud, siger formand Jan R. Jensen.

Tilmeld dig her.

Prisen pr. person er kun 125 kroner. Det er inklusiv bus tur/retur, frokost om fredagen, entre både fredag og lørdag, drikkevarer i bussen (øl, vand og kaffe) og en T-shirt fra VICTOR, så alle VEB-fans er ens påklædt.


- Det har været vigtigt for os at få prisen helt i bund, og her skylder vi en stor tak til Sparekassen Vendsyssel, Arena Nord og Nordjyske Bank, som er gået ind med ekstraordinær økonomisk opbakning, siger Jan R. Jensen.

Overnatningen fra fredag til lørdag skal de op til 74 fans i bussen selv står for. VEB har på forhånd lavet aftaler med vandrehjemmet Belægningen og Scandic Hvidovre, som tilbyder forskellige typer af overnatning.

Bussen kører fra Skagen fredag 17. april kl. 9.00. Der er opsamling i ved Iscenter Nord i Frederikshavn kl. 9.45, og herefter går turen til Brøndby Hallen, hvor semifinalerne begynder kl. 18.00. VEB møder Højbjerg fra Aarhus, mens Greve og Solrød kæmper om den anden finaleplads.

Lørdag er der bronzekamp kl. 12.00 og DM-finale kl. 13.00. Finalen sendes direkte på TV2 Sport. Det er første gang, at Badminton Danmark arrangerer Final 4.

- Vi satser selvfølgelig på at vende hjem med DM-trofæet lørdag aften, smiler VEB-formanden.
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB

Torsdag 9. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter:
VEB - Hvidovre

Tirsdag 20. februar kl. 18.30 i Arena  Nord:
VEB - Solrød Strand

Fredag 23. februar:
Gentofte - VEB

Resultater:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen