HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook17.03.2020
FINAL 4 flyttes til torsdag 4. og fredag 5. juni

Vendsyssel Elite Badminton kommer som ventet ikke til at spille FINAL 4 i midten af april. Badminton Danmark udsætter på grund af COVID-19 DM-slutspillet til torsdag 4. og fredag 5. juni - stadig i Brøndby Hallen.

- Det er en fornuftig og ventet beslutning, og nu ved vi samtidig, at det er sidste chance for at afvikle FINAL 4, siger VEB-formand Jan R. Jensen.

Badminton Danmark har nemlig også meddelt i dag, at FINAL 4 bliver aflyst, hvis COVID-19 fortsat gør det umuligt at afvikle DM-semifinalerne, DM-bronzekampen og DM-finalen første uge i juni.

VEB har fyldt en dobbeltdækkerbus med fans til FINAL 4. Derudover har en del købt kør selv-billetter igennem VEB. 

- Vi skal nu i gang med at have fat i alle disse herlige VEB-fans. Vi håber selvfølgelig, at de har tålmodighed og fortsat har lyst til at tage turen med til Brøndby Hallen, fortæller næstformand Jacob Høyer Filt Juhl.

Det drejer sig om godt 120 personer. 

Derudover er Badminton Nordjylland og DGI Nordjylland i gang med at fylde en bus med 80 primært unge badmintonspillere mellem 13 og 18 år, som har lyst til at komme i Brøndby Hallen for at heppe på VEB.

- Det giver en masse ekstra arbejde, men det tager vi gerne med i håbet om, at FINAL 4 gennemføres. Nu er der to en halv måned til FINAL 4, så vi kan tillade os at have et realistisk håb om, at der venter os en fed oplevelse på den anden side af corona-krisen, siger Jacob Høyer Filt Juhl.

Praktisk information:
Har du allerede tilmeldt dig turen med VEB's fanbus, men kan du ikke komme med 4.-5. juni, skal du hurtigst muligt framelde dig. I forbindelse med din tilmelding fik du en mail, hvor det er muligt at redigere din tilmelding.

Er du endnu ikke tilmeldt fanbussen, kan du komme på en venteliste. Det kræver kun, at du sender en mail med dit navn. Du skal oplyse, hvor mange personer du vil reservere til. Mail til Michael Frederiksen.

Formand Jan R. Jensen er fortsat sygemeldt, så vi beder dig om IKKE at ringe til Jan.
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen