HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook02.06.2020
Victor Svendsen klar til sin femte sæson i VEB

Vendsyssel Elite Badminton har forlænget aftalen med den 24-årige hjørringenser Victor Svendsen. Victor Svendsen fortsætter også personligt sit parløb med Sparekassen Vendsyssel, som desuden er hovedsponsor i VEB og lokal sponsor i moderklubberne Hjørring, Frederikshavn og Skagen.

- Victor er en af Hjørrings dygtigste individuelle sportsudøvere, og ham er vi stolte over at fortsætte samarbejdet med. Det var et super initiativ at skaffe en Hjørring-dreng retur til VEB, siger regionsdirektør Casper Nissen Larsen, Sparekassen Vendsyssel i Hjørring.

Victor Svendsen er professionel badmintonspiller og bor i København, hvor han træner dagligt med Danmarks absolut bedste spillere i Brøndby Hallen. Han er nr. 52 på verdensranglisten og er derfor en eftertragtet ligaspiller, ligesom han flittigt deltager i internationale turneringer i udlandet.

- Men jeg elsker at komme hjem til Vendsyssel og spille for VEB. Nogle gange bliver der også lige tid til et smut forbi Hjørring, smiler Victor Svendsen.

Han har fået sin badmintonopdragelse i Hjørring, men rejste relativt tidligt til Ikast for at satse på sin badmintonkarriere. I sæsonen 2016/2017 skiftede han til VEB, hvor han med sit gode humør og mange sejre alle år har været en publikumsfavorit.

VEB er et holdfællesskab, som Frederikshavn og Skagen dannede i 2002. Hjørring kom med i 2016 – samtidig med, at Victor Svendsen skiftede til VEB.

- Vi har generelt haft stor glæde af at blive en del af VEB. Vi har ikke mindst oplevet en stor vækst på ungdomssiden, således at vi har status som Nordjyllands største badmintonklub med over 415 medlemmer, oplyser HBK’s formand, Mette Nielsen.

VEB’s næstformand, Jacob Høyer Filt Juhl, der bor i Hjørring, arbejder ihærdigt på at skaffe flere sponsorer fra Hjørring-området.

- Vi indrømmer, at det har været op ad bakke de første år, men nu har vi fået et gennembrud. Vi har blandt andet lavet et par fine aftaler med Fjordbak Byg og Beierholms Hjørring-afdeling. Derudover er vi lige nu i dialog med flere virksomheder, som har lyst til at medvirke til, at badmintonsporten fortsætter med at udvikle sig i Vendsyssel, siger Jacob Høyer Filt Juhl.

Ud over Sparekassen Vendsyssel står der også Victor A/S på Victor Svendsens VEB-trøje, og frederikshavner-virksomheden fortsætter også som sponsor i den kommende sæson.
Kommende kampe

Tirsdag 4. oktober kl. 19.00 i Hallen Park Vendia, Hjørring:

VEB - Team Skælskør/Slagelse

Kampsponsorer:
Beierholm, Hjørring
EDC Erhverv Poul Erik Bech
Sparekassen Danmark, Hjørring

Gratis entre

Torsdag 6. oktober kl. 18.30 i Aarhus Badmintonhal:
Aarhus AB - VEB

Tirsdag 8. november kl. 18.30 i NES Arena:
Højbjerg/VIA Biler - VEB

Torsdag 10. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter:
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 22. november kl. 19.00  Solrød Idrætscenter Hal A:
Solrød Strand - VEB

Kampene mod Værløse og Skovshoved spilles efter nytår. Datoer fastsættes senere.

Afviklede kampe

Tirsdag 20. september:

VEB - Gentofte: 5-4

Torsdag 22. september:
KMB2010 - VEB: 1-8

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen