HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook19.06.2020
VEB's andethold får tilgang af 19-årig KMB2010-spiller

VEB får i næste sæson tilgang af 19-årige Josefine R. Jensen, der i den forgangne sæson har spillet for KMB2010, hvor hun primært var at finde på klubbens førstehold i 1. division.

Når Josefine R. Jensen skifter til Skagen og VEB, er hun tiltænkt en plads på VEB's andethold i 3. division. De seneste sæsoner har dog vist, at der lige pludselig kan blive brug for en damesingle på ligaholdet.

- Her har hullet tidligere været lidt for stort, men med Josefine i truppen bliver det mindre, og det har vi brug for, siger VEB-træner Allan Kolbro Nielsen.

Josefine R. Jensen er netop blevet færdig som IB-student, en to-årig international gymnasial uddannelse, som kan tages i over 100 lande. Hvor mange andre tager et sabbatår for at tjene penge, vil Josefine R. Jensen satse 100 procent på badminton.

- Min plan det kommende år er at træne og spille en masse badminton - både nationalt og internationalt -med fokus på udvikling, så det forhåbentlig en dag kan blive min karriere, siger hun.

Josefine R. Jensen begyndte at spille badminton i Frederikshavn, men i 2014 rejste hun med familien til New Zealand, da han hendes far, Peter R. Jensen, som i mange år var træner og sportschef i VEB, blev klub- og senere landstræner i New Zealand.

- Det er specielt at skulle vende tilbage til min barndomsklub, og derfor er jeg er også spændt og glæder mig rigtig meget til at gøre mit for at hjælpe andetholdet med at rykke op i 2.division, siger Josefine R. Jensen.

Men hvorfor skifte til VEB?

- VEB har og vil altid have en speciel plads hos mig, men skiftet til VEB sker på baggrund af, at jeg nu skal til at gøre badminton mit levebrød, og jeg ser muligheder i Vendsyssel i kombination med min daglige træning i Holbæk, hvor jeg stadig vil have min base.


Du har spillet 1. division for Holbæk og senest KMB2010. Nu er du tiltænkt pladsen som 1.DS og 1.DD på VEB's andethold i 3. division. Det lyder som et tilbageskridt for folk, der ikke ved så meget om badminton. Er det det?

- Jeg kan sagtens forstå, hvordan det kan lyde som et tilbageskridt for mange. Det giver mig dog mulighed for at have fokus på andre ting som træning, udvikling og branding af mig som badmintonspiller, udtaler Josefine R. Jensen.

VEB glæder sig også over, at Mathilde Larsen kommer hjem fra Rønde Efterskole og skal træne og spille fast i klubben. Hun begynder i en af de nyoprettede sportsklasser på HTX og kommer formentlig til at kæmpe om pladserne på VEB's tredjehold i Kredsserien.
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinaler
Tirsdag 2. april:
Højbjerg/Via Biler - VEB eller Team Skælskør/Slagelse
Skovshoved - VEB eller Team Skælskør/Slagelse

DM-finale
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen