HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



22.06.2021
DM-semifinale endte med kæmpe skuffelse

Vendsyssel Elite Badminton skuffede fælt og tabte 1-5 til Værløse i DM-semifinalen tirsdag eftermiddag i Brøndby Hallen.

- Jeg havde i værste fald troet, at vi kunne tabe knebent, men jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at vi kunne levere en så dårlig præstation. Det er jo vores største nederlag i mange år, og vi har altså et halvt hold, som er på vej til OL. Det er i orden at tabe, men ikke uden fight og blod på knæene. Det gør ondt, siger formand Jan R. Jensen.

Det var op ad bakke fra første bold i Final 4 i Brøndby Hallen. VEB kalkulerede med en 2-0-føring efter de to mixeddoubler, men meget overraskende blev de begge tabt. Især første mixeddouble med Cheryl Seinen og Mathias Christiansen fandt aldrig melodien. Robin Tabeling og Debora Jille tabte i tre sæt, men det var bestemt heller ikke efter planen.

Føringen gav Værløse vinger, og reelt kom VEB sig aldrig over den elendige start. Victor Svendsen reducerede ganske vist til 1-2 efter en flot præstation og sikker sejr over Ditlev Jæger Holm, og det var meget tæt på en overraskende VEB-sejr i anden damesingle til undertippede Josefine R. Jensen. Hun førte 18/14 i tredje sæt, men tabte 20/22. I stedet for 2-2 var VEB nu bagud med 1-3.

Jan Ø. Jørgensen tabte i tre sæt til Rasmus Messerschmidt. Jan spillede en fin kamp, men fire måneder uden kampe i benene blev afgørende.

Semifinalen blev afgjort, da VEB's normalt brølstærke damedouble med Cheryl Seinen og Debora Jille tabte i to sæt. De førte 19/17 i første sæt, men tabte 19/21, 12/21 til velspillende Julie Finne-Ipsen og Mai Surrow.

Kolossal jubel i Værløse-lejren og en nærmest lammet stemning i VEB-lejren. VEB's internationale stjernenavne svigtede, da en flot sæson i grundspillet skulle krones med en historisk plads i DM-finalen.

Nu venter bronzekampen onsdag kl. 13.00 mod taberen af opgøret mellem Team Skælskør-Slagelse og Skovshoved, der har Vikot Axelsen på holdet.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinale
Tirsdag 2. april kl. 18.30 på Krøyersvej:
Skovshoved - VEB

Evt. DM-finale 
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen