HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook03.01.2022
VEB åbner 2022 med to topkampe i denne uge

Vendsyssel Elite Badminton åbner 2022 med en hjemmekamp tirsdag aften i Arena Nord mod Solrød Strand, og allerede torsdag venter en særdeles vanskelig udekamp mod Team Skælskør-Slagelse.

Der er spillet fem ud af ni kampe i grundspillet, og VEB indtager andenpladsen. Denne uges to modstandere ligger henholdsvis nr. fire og et, så to gode resultater vil være et kæmpe skridt mod en plads i Final 4 og DM-slutspillet.

- Vi glæder os til at komme i gang, men det skal da ikke været nogen hemmelighed, at vi i disse corona-tider er spændte på de daglige test-resultater, siger VEB-træner Allan Kolbro Nielsen.

Solrøds stærkeste kort er utvivlsomt singlespilleren Mia Blichfeldt, der er nr. 14 på verdensranglisten. Hun skal møde VEB's Kirsty Gilmour, som er nr. 19 i verden og lige inden jul gjorde det godt ved VM i Spanien, hvor hun var blandt de sidste 16 spillere.

Netop Mia Blichfeldt og Kirsty Gilmour svinger også godt sammen uden for banen, så første damesingle bliver en særlig kamp i kampen.

Det samme kan meget vel blive tilfældet i mixeddouble, hvor kæresteparret Alexandra Bøje og Mathias Christiansen risikerer at skulle møde hinanden. De danner ikke kun par privat. De spiller også sammen internationalt, hvor de er nr. 14 på verdensranglisten. I Badmintonligaen repræsenterer de dog hver sin klub. Alexandra Bøje spiller i Solrød Strand, mens Mathias Christiansen er i gang med sin anden sæson i VEB.

Der er kampstart kl. 18.30 i Arena Nord i Frederikshavn. Corona-restriktioner betyder, at kampen afvikles uden tilskuere, men der livestreames fra alle tre baner.
Kommende kampe

Tirsdag 21. februar kl. 19.00 i Arena Nord:
VEB - Skovshoved

Fredag 24. februar kl. 19.00 i Værløsehallerne:
Værløse - VEB


Afviklede kampe

Tirsdag 20. september:

VEB - Gentofte: 5-4

Torsdag 22. september:
KMB2010 - VEB: 1-8

Tirsdag 4. oktober
VEB - Team Skælskør/Slagelse: 4-5

Torsdag 6. oktober:
Aarhus AB - VEB: 2-7

Tirsdag 8. november:
Højbjerg/VIA Biler - VEB: 6-3

Torsdag 10. november:
VEB - RSL Odense OBK: 9-0

Tirsdag 22. november:
Solrød Strand - VEB: 2-7

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen