HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook04.01.2022
Badmintonligaen uden klare corona-retningslinjer

Badmintonligaen halter langt efter Metal Ligaen i ishockey og landets bedste håndboldrækker, når det handler om håndtering af COVID-19. Det mener Jan R. Jensen, formand for Vendsyssel Elite Badminton.

- Reelt forholder Badminton Danmark sig slet ikke til corona-problematikken, og det efterlader klubberne på Herrens mark, mener Jan R. Jensen.

Han har flere gange forsøgt at råbe forbundet op, men det er endnu ikke lykkedes at få noget, der minder om en klar tilbagemelding.

I ishockey bliver kampen aflyst og holdene deler de tre point, hvis ét af holdene har mindst syv smittede spillere. I håndbold udsættes kampen, hvis ét af holdene har mindst fem smittede spillere.

- Det er regler, som er nemme at forholde sig til. I badminton aner vi ikke, hvad vi skal stille op, hvis et hold har to, tre eller fire smittede spillere. Der er heller ingen krav om, alle spillere skal fremvise en negativ corona-test, som eksempelvis er maksimum 24 timer gammel inden en holdkamp, siger Jan R. Jensen.

VEB møder i aften Solrød Strand på hjemmebane i Badmintonligaen. Det er ingen hemmelighed, at mindst én VEB-spiller er ude med corona-smitte. 

- Men hvad gør vi, hvis tre spillere er smittede? Det er trods alt en tredjedel af vores hold. Vi ved det simpelthen ikke. Vi har flere gange i snart to år været i dialog med forskellige mennesker i forbundet, uden at der er kommet noget ud af det, udtaler Jan R. Jensen.
Kommende kampe

Tirsdag 21. februar kl. 19.00 i Arena Nord:
VEB - Skovshoved

Fredag 24. februar kl. 19.00 i Værløsehallerne:
Værløse - VEB


Afviklede kampe

Tirsdag 20. september:

VEB - Gentofte: 5-4

Torsdag 22. september:
KMB2010 - VEB: 1-8

Tirsdag 4. oktober
VEB - Team Skælskør/Slagelse: 4-5

Torsdag 6. oktober:
Aarhus AB - VEB: 2-7

Tirsdag 8. november:
Højbjerg/VIA Biler - VEB: 6-3

Torsdag 10. november:
VEB - RSL Odense OBK: 9-0

Tirsdag 22. november:
Solrød Strand - VEB: 2-7

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen