HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook22.02.2022
VEB får besøg af Aarhus AB

Vendsyssel Elite Badminton spiller i aften sæsonens sidste hjemmekamp i grundspillet, og alt andet end en sejr til VEB's tophold i opgøret mod Aarhus AB vil være en overraskelse.

- Vi skrev historie, da vi vandt grundspillet for et år siden. Nu ligger vi igen på førstepladsen med to runder igen. Det er vi stolte over, og målsætningen er helt sikkert at forsvare den fine placering, siger VEB's cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

Selv om aarhusianere ligger næstsidst i Badmintonligaen, er det et hold med flere dygtige spillere, som sagtens kan gøre ondt på VEB's favoritter.

- Vi kender opskriften på succes. Vi skal være klar fra start. Det har vi indtil videre været i alle hjemmekampe i denne sæson, og det forventer jeg også, at vi er tirsdag aften, siger Allan Kolbro Nielsen.

De fire bedste hold kvalificerer sig til Final 4 efter påske i Brøndby Hallen. VEB kan med en stor sejr sikre sig pladsen i Final 4 allerede i næstsidste spillerunde. VEB afslutter grundspillet på torsdag ude mod RSL Odense OBK.

Opgøret mellem VEB og Aarhus AB begynder kl. 19.00 i Arena Nord. Der er gratis entre.
Grundspillet:
Torsdag 3. september
Værløse - VEB

Tirsdag 5. september:
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september:
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november:
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november:
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november:
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november:
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i januar/februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen