HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook22.02.2022
VEB's femte sejr i træk sikrer plads i Final4

Med en sejr på 7-2 i Arena Nord over Aarhus AB i Badmintonligaens næstsidste spillerunde sikrede Vendsyssel Elite Badminton sig tirsdag aften en plads i Final4. Det skete efter en opløftende præstation, hvor spillerne generelt udviste gejst, spillelyst og motivation.

VEB udbyggede med sejren sit forspring i toppen, så afstanden ned til Skovshoveds danske mestre på andenpladsen er fem point, mens der er seks point ned til Højbjerg/VIA Biler på tredjepladsen.

Med 12 point på højkant i hver kamp kan alt stadig ske i topstriden, når sidste runde spilles på torsdag. Her har VEB den på papiret "letteste" opgave ude mod RSL Odense OBK, som ikke har noget at spille for, mens Skovshoved og Højbjerg/VIA Biler hjemme møder henholdsvis Værløse og Gentofte, som slås om den sidste plads i Final4.

- Vi er først og fremmest glade for, at vi for tredje år i træk har kvalificeret os til Final4, men når det er sagt, går vi nu målrettet efter førstepladsen, så vi kan vælge modstander i DM-semifinalerne. Det var ganske vist ingen fordel for os sidste år, men alt andet lige giver det en lille fordel, og den skal vi jagte på torsdag, siger VEB's cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

Han kan med stor tilfredshed konstatere, at VEB har vundet fem kampe i træk. Der var aldrig tvivl om udfaldet i Arena Nord, hvor omkring 450 tilskuere - mange af dem har vinterferie i denne uge - dannede en flot ramme om kampen.

Aftenens mest seværdige opgør stod mellem VEB's Kirsty Gilmour og AB's Iris Wang i første damesingle. Storm aflyste VEB-spillerens flyafgange søndag og mandag, så Kirsty Gilmour var nødt til at stå op kl. 03.30 natten til tirsdag for at komme til Frederikshavn. Det kunne dog ikke ses på spillet. Opgøret bød på mange flotte dueller, men det blev afgørende, at Iris Wang nærmest ingen uprovokerede fejl lavede. Det tvang Kirsty Gilmour til at forcere sit spil i perioder, og lidt for mange bolde havnede i nettet, blandt andet hendes serv, da hun havde sætbold i første sæt.

Værd at bemærke fra kampen:

Victor Svenden er ubesejret i Arena Nord i denne sæson. 10 kampe og 10 sejre kan ikke gøres bedre. I aften var han rykket op i første herredouble med Robin Tabeling.

Comeback til Zvonimir Durkinjak, som har siddet udenfor de seneste ftre kampe. Skønt at se og høre den populære kroat igen i VEB-trøjen. Hans samarbejde med Mathias Christiansen så lovende ud, og "Jak" blev flot bakket op af flere af de ungdomsspillere, som han i denne sæson træner i Frederikshavn.

Josefine R. Jensen var involveret i aftenens mest spændende kamp. VEB-spilleren fandt aldrig for alvor rytmen og tabte 15/21, 21/18, 19/21 til Anne Fuglsang. Ved 17/17 i tredje sæt underkendte dommer Jan B. Nielsen en linjedommerkendelse, som ville have givet VEB-spilleren en føring, og på matchbolden var millimeterne igen med aarhusianeren. Efter kampen erkendte Josefine R. Jensen, at dommeren så rigtigt begge gange.

Magnus Johannesen var i krise i andet sæt og indtil midtvejs i tredje sæt, men så skruede ham op for tempoet og ned for fejlprocenten. Det gav ham en dejlig sejr på 21/13, 13/21, 21/13 over Jeppe Bruun Christensen.

Assistenttræner Jan Ø. Jørgensen var forhindret i at medvirke i opgøret mod Aarhus AB. I hans fravær vikarierede den tidligere cheftræner og sportschef Peter R. Jensen. Han havde en travl aften bag Kirsty Gilmour og Magnus Johannesen, inden det gik noget nemmere på stolen i første herredouble med Victor Svendsen og Robin Tabeling.
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB

Torsdag 9. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter:
VEB - Hvidovre

Tirsdag 20. februar kl. 18.30 i Arena  Nord:
VEB - Solrød Strand

Fredag 23. februar:
Gentofte - VEB

Resultater:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen