HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



03.04.2022
2. påskedag: VEB fejrer 20-års jubilæum

Vendsyssel Elite Badminton har 20-års jubilæum. Det markeres 2. påskedag med sponsorcykelløb, fællestræning for ungdomsspillere fra moderklubberne i Hjørring, Skagen og Frederikshavn samt reception i Skagen Sportscenter.

VEB så dagens lys i 2002, da lokalrivalerne Frederikshavn Badmintonklub og Skagen Badmintonklub besluttede at lave et fælleshold. Hjørring Badminton Klub kom først med i 2016.

- Vi lagde os sammen inden kommunesammenlægningen. Der var store følelser indblandet, men historien har vist, at det var den rigtige beslutning, mener Jan R. Jensen, som har været formand i alle 20 år.

De seneste seks år er VEB sluttet i top 3 i grundspillet i Badmintonligaen, hvor holdet har været uafbrudt siden 2006. Det er dog "kun" blevet til to bronzemedaljer.

Jubilæet markeres altså mandag 18. april. Det er bare to dage før VICTOR Final 4 i Brøndby Hallen, hvor VEB onsdag aften møder Værløse i DM-semifinalen.

Der er sponsorcykelløb kl. 10-12 på en 20 kilometer lang tur i Skagen, som bringer deltagerne forbi blandt andet Gl. Skagen, Grenen og den nye del af havnen.

Fra kl. 11-13 er der fællestræning for ungdomsspillere fra de tre moderklubber. Det er blandt andet ligaspilleren Zvonimir Durkinjak, som står for denne træning, der afsluttes med hotdogs og sodavand i hallen.

Fra kl. 13-15 er der jubilæumsreception i cafeteriet på første sal i Skagen Sportscenter. Her er sponsorer, samarbejdspartnere, frivillige med flere inviteret.

- Vi har allerede den glæde, at Nordjyske Bank har meldt sin ankomst med en check på 10.000 kroner. De var hovedsponsor fra start og har været en vigtig sponsor for os i alle 20 år, siger Jan R. Jensen.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen