HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook22.04.2022
VEB vinder DM-guld i Brøndby Hallen

Torsdag 21. april kl. 20.58 sikrede Vendsyssel Elite Badminton sig klubbens første DM-guldmedalje. Det skete bare tre dage efter fejringen af VEB's 20-års jubilæum.

I en spændende, afvekslende og velspillede finale vandt VEB med 5-2 over Højbjerg/VIA Biler. Det er første gang i 34 år, at et jysk hold stryger til tops i landets bedste badmintonrække. Det skete senest i 1988, hvor Triton Aalborg triumferede.

- Det er f.... fedt. Vi var gode til at støtte hinanden og være der for hinanden, jublede Victor Svendsen, da det i aftes endelig lykkedes for fællesholdet fra Frederikshavn, Skagen og Hjørring at vinde DM-guld.

Han var selv indblandet i aftenens største skuffelse, da han tabte stort i to sæt til Hans-Kristian Vittinghus. Det betød, at aarhusianerne bragte sig foran med 2-1.

Inden da sørgede Debora Jille/Robin Tabeling for en føring til VEB. De vandt 21/17, 21/15 over Rikke Søby/Mads Vestergaard i anden mixdouble. Der blev dog balance i regnskabet, da Cheryl Seinen/Mathias Christiansen tabte 17/21, 21/17, 16/21 til Selena Piek/Anders Skaarup Rasmussen.

Mathias Christiansen løb tør for ketsjere ved stillingen 15/15 i tredje sæt, da han sprang en streng for ottende gang i kampen. Han var derfor tvunget til at låne en ketsjer, og her forsvandt timingen desværre.

Magnus Johannesen udlignede til 2-2 med en sejr på 21/16, 22/20 over Karan Rajan Rajarajan. Den 20-årige VEB-spiller førte 19/13 i anden sæt, men smed føringen væk. Som i semifinalen mod Værløse bevarede han alligevel roen. Stærkt.

Det blev 3-2 til VEB, da velspillende Kirsty Gilmour slog Line Kjærsfeldt med 23/21, 21/10. Skotten misbrugte flere sætbolde i første sæt, men vandt fuldt fortjent. Det ser ud til, at VEB's assistenttræner, Jan Ø. Jørgensen, som også er skotsk assistenttræner, får det bedste frem i Kirsty Gilmour.

Debora Jille/Cheryl Seinen gjorde det til 4-2 i prestigeopgøret mod deres hollandske landsholdskollega Selena Piek, der spillede spillede sammen med Rikke Søby. 21/9, 21/17 lød de overbevisende sejrscifre.

Debora Jille har vundet 16 ud 19 kampe i VEB-trøjen i denne sæson. Imponerende af den 22-årige hollænder, der kun var 18 år, da hun debuterede i VEB.

Få sekunder efter afslutningen på damedoublen blev finalen afgjort. Beiwen Zhang var sensationelt i kæmpe problemer mod den velspillende Amalie Schulz Terp-Nielsen. Amerikaneren var flere gange bagud med fire-fem point i tredje sæt, men vandt 21/12, 18/21, 18/21. 

Otte måneder efter, at Beiwen Zhang sprang sin akillessene under OL i Toyko, blev hun tiljublet af holdkammeraterne i VEB. Guldet var hjemme.

- Jeg har ventet på denne guldmedalje siden 2016, men det har været otte lange måneder. Heldigvis troede VEB på mig og bragte mig hjem. Og endelig vandt vi guldet, jubler Beiwen Zhang.

Da spillerne havde fået medaljer og blomster, fik cheftræner Allan Kolbro Nielsen overrakt DM-trofæet. Han trak den hele vejen fra gulvet og højt op i luften, men var faktisk tæt på at få krampe.

- Det var f.... dejligt. Der var mange følelser på spil. Det var svært at være derinde, men også fedt. Det en var en fed holdkamp, som bølgede frem og tilbage. En speciel oplevelse, udtaler Allan Kolbro Nielsen.

Spillere, trænere, ledere samt nogle få sponsorer og frivillige fejrede DM-triumfen i restauranten på A-Hotels i Glostrup.
Kommende kampe

Tirsdag 21. februar kl. 19.00 i Arena Nord:
VEB - Skovshoved

Fredag 24. februar kl. 19.00 i Værløsehallerne:
Værløse - VEB


Afviklede kampe

Tirsdag 20. september:

VEB - Gentofte: 5-4

Torsdag 22. september:
KMB2010 - VEB: 1-8

Tirsdag 4. oktober
VEB - Team Skælskør/Slagelse: 4-5

Torsdag 6. oktober:
Aarhus AB - VEB: 2-7

Tirsdag 8. november:
Højbjerg/VIA Biler - VEB: 6-3

Torsdag 10. november:
VEB - RSL Odense OBK: 9-0

Tirsdag 22. november:
Solrød Strand - VEB: 2-7

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen