HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook07.11.2022
VEB forventer heksekedel i Højbjerg

- Vi forventer at komme ned i en heksekedel. Højbjerg får støtte får masser af tilskuere, og de "sælger" kampen som den store DM-revanche, hvor guldvinderne fra Vendsyssel skal have bank. Sådan skal det være. De er godt med lidt lir, smiler VEB's cheftræner Allan Kolbro Nielsen.

Efter DM-finalen viste Højbjergs sportschef, Michael Kjeldsen, format og lykønskede VEB’s formand, Jan R. Jensen. Tirsdag aften vil sportschefen banke VEB’s danske mestre.

Sandt er det, at tirsdagens jyske nyklassiker mellem Højbjerg/VIA Biler og VEB er en gentagelse af DM-finalen i april, hvor VEB vandt med 5-2 i Brøndby Hallen.

Faktisk har VEB vundet de seneste tre kampe mod den ambitiøse aarhusianske klub. For præcis et år siden vandt VEB hele 8-1 på hjemmebane over Højbjerg/VIA Biler, der ellers kom til Frederikshavn med en parade af stjernenavne, blandt andre Line Kjærsfeldt, Selena Piek, Kim Astrup, Anders Skaarup og Hans-Kristian Vittinghus.

- På forhånd var det utænkeligt, at vi ville vinde så stort, men det gik for alvor vores vej, da vi vandt 23/21 i tredje sæt i anden mix og Josefine (R. Jensen, red.) sensationelt slog Line Kjærsfeldt, husker VEB's cheftræner.

I august 2020 lykkedes det VEB at vinde med 7-2 i Højbjerg, som skal tre år tilbage for at finde en sejr over VEB. I november 2019 slog aarhusianerne VEB med 7-2.

- På papiret bør det denne gang blive en tæt kamp, men de seneste indbyrdes opgør i grundspillet har givet klare sejre, bemærker Allan Kolbro Nielsen.

I Højbjerg-lejren er sportschef Michael Kjeldsen kæmpe optimist.

- Vi banker dem, smiler han i en video på klubbens Facebook.

Efter fire af ni runder i grundspillet ligger VEB på fjerdepladsen med 33 point. Højbjerg/VIA Biler topper rækken med 36 point, men da der spilles om 12 point i alle kampe, er topstriden usædvanlig tæt. Mellem Højbjerg/VIA Biler og VEB ligger Solrød Strand og Skovshoved, begge med 34 point.

VEB-spillerne træner let i Skagen tirsdag formiddag, inden der er afgang til Aarhus.

VEB skal også i aktion torsdag aften, hvor Odense kommer til Skagen. Arena Nord er optaget af bluesfestival, og derfor spilles hjemmekampen mod fynboerne i Badmintonhallen i Skagen.
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse

Torsdag 21. september:
RSL Odense OBK - VEB

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/VIA Biler

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand

Fredag 23. februar:
Gentofte - VEB

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen