HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



26.09.2023
"Flyvende franskmand" og "Jak is back": VEB vinder 6-3 over tophold

"Flyvende franskmand" og "Jak is back". Der er flere muligheder, når tirsdagens imponerende 6-3-sejr over topholdet Højbjerg/Via Biler skal have en overskrift.

VEB's danske mestre måtte få timer inden kampstart erkende, at den stærke doublespiller Robin Tabeling var ude med en knæskade. Det gav et lyn-comeback til kroaten Zvonimir Durkinjak, som ellers stoppede karrieren i Badmintonligaen efter DM-finalen i april.

Den sympatiske kroat spiller på VEB's andethold i Danmarksserien, men sammen med Victor Svendsen sikrede han VEB aftenens sidste sejr og dermed alle tre bonuspoint. Det skete i en tæt kamp, som de vandt 16/21, 21/19, 21/18 over Mads Vestergaard og Karan Rajan Rajarajan.

Den flyvende franskmand er Julien Maio, som reelt er afløseren for Zvonimir Durkinjak. Han fik et større ansvar i Robin Tabelings fravær og spillede både anden mixeddouble og første herredouble. Det udløste to uventede sejre.

Sammen med Debora Jille vandt Julien Majo 21/14, 21/14 over Selena Piek og Mads Vestergaard, og sammen med Lasse Mølhede slog den 29-årige franskmand VM-sølvvinderen Anders Skaarup Rasmussen og Jesper Toft med 12/21, 21/12, 21/14.

Især sejren i herredouble i den spændende afslutning fik næsten taget i Arena Nord til at lette, hvilken Julien Maio bestemt også bemærkede.

- Atmosfæren var fantastisk i aften. Den hjalp os på banen, smilte Julien Maio.

VEB var bagud 1-2 efter første runde. Cheryl Seinen og Lasse Mølhede tabte 19/21, 13/21 til Amalie Magelund og Jesper Toft, og Frederikke Østergaard blev besejret 13/21, 18/21 i anden damesingle af Amalie Schulz Terp-Nielsen.

En velspillende Victor Svendsen udlignede til 2-2 ved at vinde anden herresingle med 21/15, 21/16 over Kajan Rajan Rajarajan. I andet sæt var VEB-spilleren bagud med 1/9 og 5/14. Det er den slags comeback, som publikum i Arena Nord er vilde med.

Det blev 3-2 til VEB, da Kirsty Gilmour slog stærke Line Kjærsfeldt med 21/6, 21/19. I første sæt spillede skotten helt fantastisk - måske det bedste nogensinde i VEB-trøjen.

Aarhusianerne udlignede til 3-3 med en sejr i damedouble. Det er sjældent, at VEB-parret Cheryl Seinen og Debora Jille får smæk i Badmintonligaen, men det gjorde de i aften. Amalie Magelund og Amalie Schulz Terp-Nielsen vandt 21/12, 21/9.

Nu var der to herredoubler og første herresingle tilbage. Magnus Johannesen blev presset til det yderste af brasilianeren Ygor Coelho, som havde flere føringer i tredje sæt, inden VEB-spilleren vandt 21/17, 18/21, 21/14. Det var en kamp med mange flotte og lange dueller. 

4-3 til VEB, som med sejre i de to herredoubler vandt 6-3 og dermed snuppede alle tre matchpoint. Altså ni point til VEB og kun tre til Højbjerg/Via Biler.

- Denne her aften er lige præcis, hvad VEB handler om. Vi har bygget det op over mange år, og jeg har sagt det før. Vi har haft et par krævende dage som optakt, og vi måtte spille uden Robin. Men vi kiggede hinanden i øjnene og gik ind og leverede. Når det er sagt, ved jeg godt, at vi en overgang lignede et hold, som ville tabe 3-6, men det vendte til vores fordel i løbet af 10 minutter. Kæmpe, kæmpe, kæmpe cadeau til det, vi render og laver, udtaler VEB's cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

Julien Maios to sejre krævede også en kommentar.

- Han er lynhurtigt faldet til i vores trup. Efter to dage følte han det som om, at han havde spillet i VEB i 10 år. Han har lige fortalt mig, at han aldrig har været så motiveret for at gå ind og levere på banen. Verdensklasse, smiler VEB-træneren.

Med sejren overtog VEB førstepladsen i Badmintonligaen. De danske mestre er to point foran Skovshoved og fire foran Højbjerg/Via Biler. Tirsdag 3. oktober venter Team Skælskør-Slagelse på udebane. De ligger p.t. på fjerdepladsen, syv point efter VEB.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen