HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook24.10.2007
Tre VEB-spillere videre i Denmark Open - Anup og Christinna ude

VEB har tre spillere med, når Denmark Open torsdag fortsætter i Arena Fyn.

To VEB-spillere mødte hinanden i første runde, og det blev et brag af en kamp. På den ene side af nettet stod vinderne af sidste uges Dutch Open, VEB's Christinna Pedersen og Rasmus Bonde, Team Århus. De var oppe mod de to finaleseedede indonesere, Flandy Limpele (VEB) og Vita Marissa.

Christinna og Rasmus spillede fantastisk og havde to matchbolde i tredje sæt. På den ene var de to 21-årige talenter kun en netruller fra sensationen, så skuffelsen var stor, da det alligevel blev til et nederlag på 19-21, 21-19, 20-22. 
- Vi spillede endnu bedre end i Dutch Open. Vores spil var fuldstændig suverænt godt, og vi spillede lige op med dem i tredje sæt, selv om de strammede skruen, siger Christinna Pedersen til www.badminton.dk.

Denmark Open blev også en kort fornøjelse for Christinna Pedersen i damedouble. Sammen med Mie Schjøtt tabte Christinna i første runde 12-21, 11-21 til Tingting Zhao og Yang Yu. Kineserne ligger nr. seks på verdensranglisten.

VEB's Tracey Hallam leverede en solid indsats i damesingle og vandt 21-18, 21-13 over Li Li fra Singapore. Englænderen skal i anden runde - torsdag aften - møde den finaleseedede Xingfang Xie, Kina.

- Tracey spillede godt og havde styr på kampen, fortæller VEB's sportschef, Peter R. Jensen, fra Arena Fyn.

Ud over Flandy Limpele har VEB også englænderen Robert Blair med i anden runde i mixeddouble. Robert og skotten Imogen Bankier vandt i første runde 21-18, 24-22 over Natalie Munt, England, og Michal Logosz, Polen. Robert og Imogen skal i morgen eftermiddag møde et thailandsk par, som overraskende besejrede de topseedede indonesere i første runde.

Til gengæld er Robert Blair ude i herredouble. Han tabte sammen med landsmanden David Lindley i to sæt til et seedet koreansk par.

I herresingle skuffede Anup Sridhar. Han tabte 18-21, 13-21 til Joachim Persson. Netop de to spillere kan meget vel støde ind i hinanden igen, når VEB 13. november spiller ude mod Team Vestsjælland i Badmintonligaen.

- Anups spil hænger ikke sammen i øjeblikket, og han tror ikke på sig selv, siger Peter R. Jensen.

Se resultaterne her
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinaler
Tirsdag 2. april:
Højbjerg/Via Biler - VEB eller Team Skælskør/Slagelse
Skovshoved - VEB eller Team Skælskør/Slagelse

DM-finale
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen