HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



15.02.2009
Sæsonens sidste hjemmekamp

Tirsdag kl. 19.00 spiller VEB sæsonens sidste hjemmekamp. VEB-spilleren Thomas Røjkjær giver her sin vurdering af de enkelte kampe i opgøret mod Lillerød.

Af Thomas Røjkjær

Vi har revanche til gode fra grundspillet, hvor vi tabte 4-2 i Lillerød. Dengang havde vi bl.a. Dorte Ledet, Kristian Nielsen og Camilla Sørensen med. Disse er til tirsdagens kamp udskiftet af forskellige årsager med Lærke Folsted, Peter Rasmussen og Rikke Olsen Siegemund. 

Kampen virker igen utrolig lige, hvor små ting bliver afgørende. Mit bud på kampene er som følger:

Mix: Robert Blair/Rikke Olsen Siegemund - Jacob Chemnitz/Julie Houmann 50-50
I grundspillet havde vi Mette van Dalm sammen med Robert Blair mod Lillerød-parret, hvor kampen var en meget tæt tre sæts kamp med Lillerød som vindere. Siden da har vi fået Rikke i gang, og ikke mindst mod Værløse viste Rikke og Blair, at de er ret godt kørende sammen. Derfor venter der os en meget tæt og forhåbentlig seværdig mixeddouble.

1. HS: Eric Pang - Martin Bille Larsen 70-30
I grundspillet viste Pang, at han har et højere niveau end Bille, og rammer Pang sit normale niveau, så bør det give en sikker VEB-sejr. Men Bille har før drillet VEB, så Pang skal være 100 procent klar fra start af.

DS: Lærke Folsted - Rong Bo 25-75
Endnu engang skal Lærke ud i en svær kamp. I grundspillet slog Judith Lillerøds Rong Bo i tre sæt, hvilket naturligvis vidner om et højt niveau hos Lillerøds kineser. Hvis Lærke fortsætter sin udvikling og gode fight fra de seneste kampe og turneringer, kan det måske lykkes hende at skabe en overraskelse og måske give VEB aftenens første sejr – eller i hvert fald en rigtig god kamp.

DD: Mette van Dalm/Judith Meulendijks - Ann Nielsen/Sara Runesten 50-50
Lillerød-doublen har i denne sæson kun tabt én double, hvilket er det samme som VEB-parret. Så der er her tale om en meget tæt match, der på dagen kan gå til begge sider. Enorm rutine på begge sider af nettet, hvor fysikken forhåbentlig gør, at VEB-parret trækker det længste strå.

HD: Thomas Røjkjær/Janek Roos - Peter Steffensen/Michael Lamp 40-60
Dette er samme opgør som i herredoublen i grundspillet. Her tabte vi i to forholdsvis tætte sæt. Skal der komme en sejr i denne sæson – trods en joke om, at vi venter til kvartfinalen - skal det til at være. Jeg håber, at vi begge to snart kan få det hele til at fungere på samme tid. Sker dette på tirsdag, har vi bestemt en chance i denne kamp.

2. HS: Peter Rasmussen - Petr Koukal 60-40
Koukal er en rigtig ”tonser”-type. Men med det spil, Peter har vist de seneste holdkampe, så tror jeg, at han kører ham over. Får Koukal derimod fat i Peters angreb, så er han en ubehagelig modstander, som fighter helt vildt indtil sidste bold.

Som så mange gange før, ligner det en 3-3 kamp på papiret. Men hvornår har papir og virkelighed egentlig passet sammen i liga-regi?

Forhåbentlig har vi for en gangs skyld lidt held i sprøjten på hjemmebane, således at vi både kan tage ordentlig afsked med hjemmepublikummet og samtidig få tanket noget selvtillid til den kvartfinale, der venter om en måneds tid mod enten Værløse eller BS København.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen