HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook06.11.2007
Thomas Røjkjær tror på 4-2 sejr over Team Aarhus

VEB-spilleren Thomas Røjkjær tror på en 4-2 sejr i torsdagens vigtige hjemmekamp mod Team Aarhus. Thomas Røjkjær - der arbejder, bor og træner i Århus - har sendt denne artikel:

Inden kampen mod Horsens havde vi nul point og fire kampe tilbage, så opskriften på at nå slutspillet er klar: Vi skal vinde resten. Specielt fordi dem vi mangler at møde, er de hold, som vi kæmper med om den sidste slutspilsplads.

Vi begyndte fantastisk med en flot 6-0 sejr, og den skal følges op med endnu tre point imod et ungt (minus min arbejdskollega Majken Vange) Århus-hold, som bare kløer på. Som jeg ser det, tegner det til at blive et meget lige og åbent opgør.

Med fuld opbakning på lægterne - og for en gangs skyld lidt held i sprøjten til VEB-holdet - tror jeg på en 4-2 sejr til os.

Jeg tror, at kampene forløber sådan her:

Damedouble – chancefordeling 50-50:
Mette van Dalm/Rikke Olsen Siegemund - Camilla Sørensen/Line Kruse

Det bliver meget spændende at se de ”gamle” og rutinerede VEB-spillere mod du unge og fremadstormende Århus-tøser. Sidstnævnte har lige vundet en EBU-turnering i Ungarn, men det kunne vores nu også have gjort. Jeg tror, det bliver en lang og hård kamp, hvor vi med rutine og kløgt skal forsøge at få Line og Camilla til at forivre sig og lave nogle fejl. 

Mixeddouble - 80-20:
Christinna Pedersen/Flandy Limpele - Majken Vange/Christian Larsen

Vinderen af Super Serie-turneringen French Open sat sammen med vinderen af Grand Prix-turneringen Dutch Open gør så absolut VEB til favorit i denne kamp. Viser Flandy og Christinna de gode takter fra det første halvandet sæt mod Greve, vinder de da også denne kamp klart. Men på modsatte side står rutinerede Majken Vange sammen med sidste års ungdoms Europamester, så det er altså ikke en walk over - langt fra.
 
2. herresingle - 50-50:
Kristian Nielsen - Christian Lind Thomsen

Her står to træningskammerater overfor hinanden. På papiret bliver det en meget lige og intens kamp. VEB’s Kristian har stadig sin første sejr i VEB-trøjen til gode, mens Lind både sidste år og i år er en rigtig farlig herre i anden herresingle. Faktisk var han én af de få, der tog sæt fra Peter Rasmussen i sidste sæsons møde i Århus. Men med masser af støtte fra publikum tror og håber jeg, at Nielsen hiver en sejr hjem. 

Herredouble - 60-40:
Thomas Røjkjær/Robert Blair - Kasper Henriksen/Rasmus Bonde
I sidste sæson stod undertegnede og Robert overfor Kasper Henriksen og Mads Conrad (nu Triton). Det skete blot to døgn efter Blairs flotte finaleplads ved VM. Vi vandt, men det kneb gevaldigt. Faktisk havde vi fire matchbolde mod os. Modsat den kamp har Kasper fået sin normale makker, Rasmus Bonde, tilbage, og begge har vist enorm fremgang det seneste års tid. Dog vil jeg sige, at Blair og jeg er favoritter i kampen, og vi bør hive en sejr i land, hvis ellers vi får spillet til at køre.

1. herresingle - 40-60:
Peter Rasmussen - Jan Ø. Jørgensen
En tidligere verdensmester mod en måske kommende? Jan er mine øjne klart den næste danske stjerne. Han har et enormt talent og bider allerede nu skeer med flere af de bedste. Ligesom damedoublen fra Århus vandt han også turneringen i Ungarn og kommer derfor med masser af selvtillid. Dog har han efter sit bopælsskifte til Brøndby i sommer haft et meget svingende efterår. Det skal Peter forsøge at udnytte ved at gøre ham usikker, og forhåbentlig kan Peter komme op i de omdrejninger, vi så i sidste sæson, hvor meget få spillere i Badmintonligaen kunne følge med ham.

Damesingle - 50-50:
Tracey Hallam - Judith Meulendijks

Europas nr. to og tre efter Tine Rasmussen (af indfødte europæere) mødes i denne dyst. En meget åben affære, som kan gå begge veje. Begge er spillere, der kæmper til sidste bloddråbe og nægter at tabe til den anden. Så her tror jeg vi får en meget seværdig og flot spillet kamp at se.

Vi ses i hallen torsdag kl. 18.30.
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinaler
Tirsdag 2. april:
Højbjerg/Via Biler - VEB eller Team Skælskør/Slagelse
Skovshoved - VEB eller Team Skælskør/Slagelse

DM-finale
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen