HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



22.02.2010
VEB taber 2-4 til Greves tophold - Aarhus venter i DM-kvartfinalen

VEB tabte mandag aften 2-4 til topholdet Greve i sidste runde af Medaljeslutspillet. Camilla Sørensen og Eric Pang sørgede for VEB-gevinsterne i en kamp, som styrkede VEB i troen på, at de kan skabe en overraskelse i DM-kvartfinalen tirsdag 23. marts ude mod Aarhus Elite.

Greve bragte sig foran 1-0. Gæsternes polske par vandt 21-13, 21-14 over "Skagen-parret" Dorte Ledet og Rune Dyhr. Sidstnævnte erstattede Peter Steffensen (fibersprængning).

Rune slap fint fra det sene indhop. Han gik vanen tro på banen med den rigtige indstilling, og selv om polakkkerne lynhurtigt bragte sig foran 5-0, fandt Dorte og Rune fodfæste. Desværre var Dorte ikke helt så skarp på nettet, som vi tidligere har set.


Se René Di Nardos billeder fra aftenens kamp


Camilla Sørensen udlignede til 1-1. Sejrscifrene på 21-17, 21-16 over Tinna Helgadottir var ikke overbevisende, men på en dag, hvor Camilla og de andre EM-guldvindere landede kl. 11.30 i Kastrup og fortsatte direkte videre til Frederikshavn, var sejren vigtigst.

Kenneth Jonassen bragte Greve på 2-1 med en overbevisende sejr på 21-8, 21-8 over Kristian Midtgaard. "Kongen af Greve" spillede skarpt, sikkert og velovervejet. Midtgaard fulgte i mange dueller glimrende med, men cifrene kan han ikke løbe fra.

Aftenens fiduspokal tilfaldet klart den spillende Greve-træner. Det er stærkt i den grad at levere varen en mandag aften i Frederikshavn, hvor holdet kun har æren at spille for.

Eric Pang udlignede til 2-2 efter aftenens mest spændende kamp. 19-21, 21-19, 21-19 vandt holllænderen med over Joachim Persson. Pang burde have lukket og slukket i to sæt. Især i første sæt virkede han veloplagt og motiveret, men han smed flere store føringer væk og tabte sættet. I resten af kampen fulgtes de to spillere ad - og hvor var det dejligt at se Pang trække det længste strå i en tæt kamp.

I damedouble var Helene Kirkegaard og Mette van Dalm foran midtvejs i første sæt, men herefter skruede Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen tempoet op med det resultat, at skagboen og den tidligere VEB-spiller vandt 21-18, 21-13. Greve var dermed foran med 3-2.

Herredouble har ikke ligefrem været VEB's paradedisciplin i de senere sæsoner, og de godt 250 tilskuere i Arena krummede næsten tæer, da Simon Mollyhus og Robert Blair blev blæst af banen i første sæt mod Carsten Mogensen og Lars Paaske. Greve-parret vandt 21-5!

Men i et underholdende og jævnbyrdigt andet sæt var det pludselig VEB-parret, som var i teten, og det så godt, da Mollyhus og Blair førte 17-13. Desværre smed de føringen væk. Greve-parret vandt 21-18 - og dermed kampen 4-2.

Nederlaget til Greves tophold var ventet, men VEB faldt med ære og høstede selvtillid inden DM-kvartfinalen om fire uger i Århus.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen