HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



24.01.2013
VEB-sportschef inden slutspillet: Alle hold kan slå hinanden

På mandag begynder slutspillet i Badmintonligaen, og Vendsyssel Elite Badminton forventer, at det udvikler sig til en gyser. VEB er i pulje med Solrød, Greve og Aarhus AB. De fire hold kæmper om to pladser i kvartfinalerne. Solrød har fire point med over fra grundspillet, Greve to, VEB ét og Aarhus nul.

- Det er pulje, hvor alle hold kan slå hinanden på kryds og tværs. Det er helt umuligt at spå om resultaterne i de enkelte kampe. Det handler om at levere varen, når det gælder, og det har de fleste af vores spillere været vant til i deres karriere. Jeg sætter derfor min lid til, at spillere som Thomas Laybourn, Eric Pang, Camilla Sørensen og Lena Frier finder deres topniveau frem i slutspillet, udtaler VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

Han undlod her at nævne Peter Mikkelsen og Yao Jie, men det skyldes givetvis, at de har holdt et højt niveau i hele sæsonen, som Peter R. Jensen erkender har budt på for mange skuffende pointtab.

- Jeg mener, vi er gode nok til en plads i kvartfinalerne, men der har været for mange udfald, specielt på udebane. Heldigvis har vi fordel af hjemmebane i to ud af tre kampe i slutspillet, og det øger vores chancer for succes, mener sportschefen.

VEB indleder dog slutspillet ude mod Aarhus AB. Kampen spilles i AB-Hallen, hvor tilskuerne sidder meget tæt på banerne. Herefter venter Greve og Solrød hjemme i Arena Nord i Frederikshavn. To kampe, der spilles henholdsvis mandag 4. februar og onsdag 20. februar.

Peter R. Jensen forventer, at Greve vinder over Solrød på mandag. Sker det, har VEB afgørelsen i egne hænder i den sidste kamp mod Solrød, hvis holdet vel at mærke minimum erobrer tre point i de to første kampe.

De to hold er blevet offentliggjort i dag. 

Eric Pang spiller naturligvis første herresingle. VEB's hollænder var i weekenden i finalen i en stor international turnering i Sverige. På sin vej til finalen besejrede han fire danskere, blandt andre Rasmus Fladberg og Emil Holst fra Solrød. 




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen