HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



22.03.2013
VEB's sportschef: - Vi skal tro på det inderst inde

4-2 til Skovshoved ligner det mest sandsynlige resultat, når VEB søndag i DM-semifinalen prøver kræfter med grundspillets suveræne vinder.

- Det er helt rigtigt, og derfor bliver min vigtigste opgave at få spillerne til at tro på, at vi kan besejre Skovshoved. Det gælder især i de fire kampe, hvor de er klare favoritter. Vi skal tro på det hele vejen igennem, også selv om vi kommer bagud med 4-9 eller 11-16. Det er ikke nok, at vi siger, vi tror på det. Følelsen skal være der inderst inde, siger VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

Fredagens offentliggørelse af de to hold bød ikke på de store overraskelser. Dog har VEB valgt at flytte Camilla Sørensen over i damedouble til Maiken Falk Hoffmann, mens 18-årige Emilie Juul Møller får chancen i mixeddouble med Thomas Laybourn. 

Lena Frier er for anden kamp i træk ikke med hos VEB. En mindre skade betyder desværre, at hun ikke er kampklar. Også Skovshoved mangler en spiller. Christian Lind er ikke med i anden herresingle på grund af en skade.

På papiret er VEB favorit i damesingle og anden herresingle, mens de fire resterende kampe ligger til Skovshoved. Der er dog ingen tvivl om, at Skovshoved satser på, at stortalentet Natalia Kock Rohde skaber en overraskelse i åbningskampen mod Yao Jie, ligesom VEB krydser fingre for, at eksempelvis formstærke Eric Pang leverer sensationen i den afgørende kamp mod Jan Ø. Jørgensen.

Se de to hold her.

Kamprækkefølge:
DS (TV-kamp), DD, HD (TV-kamp), 2.HS, 1.HS (TV-kamp) og MD.

DM-semifinalen kan allerede fra kl. 11.00 følges direkte på TV3 Sport1.

VEB samles i København lørdag aften. Flere af spillerne kommer direkte fra Horsens, hvor VEB's andethold lørdag eftermiddag har chancen for at rykke op i 2. division. Det kræver en sejr på mindst 7-6. Emilie Juul Møller, som får chancen i DM-semifinalen, er også med i oprykningskampen i Horsens.

DM-finalen spilles torsdag 18. april i Farum Arena, mens kampen om bronze finder sted tirsdag 16. april.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinale
Tirsdag 2. april kl. 18.30 på Krøyersvej:
Skovshoved - VEB

Evt. DM-finale 
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen