HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



02.05.2013
Karina Jørgensen skifter til VEB

En af Danmarks bedste damesingler skifter til Vendsyssel Elite Badminton. 24-årige Karina Jørgensen siger farvel til Lillerød og repræsenterer i den kommende sæson Danmarks nordligste ligaklub.

Karina Jørgensen, som i februar tabte DM-finalen til Tine Baun, afløser hollænderen Yao Jie, som har valgt at stoppe badmintonkarrieren.

- Vi er naturligvis meget glade for, at Karina skifter til VEB. Hun er ikke bare en dygtig spiller, som kommer til at vinde mange kampe. Hun er også en behagelig og meget vellidt person, som vi vurderer, passer fint ind i vores trup, siger VEB's sportschef, Peter R. Jensen.


Karina Jørgensen rykkede i denne sæson ud af Badmintonligaen med Lillerød. Hun føler nu tiden er inde til at prøve nye udfordringer. 

- Jeg glæder mig utrolig meget til at skulle spille for VEB. Jeg håber, at det kan bidrage positivt til min udvikling. Holdmæssigt bliver det spændende at skulle kæmpe for et nyt hold og forhåbentlig kunne bidrage med nogle sejre til holdet, udtaler Karina Jørgensen.

Ud over Karina Jørgensen skifter også 25-årige Martin Kragh til VEB. Han har igennem hele sæsonen leveret solide resultater på Randers' 1. divisionshold, hvor han primært har spillet anden herresingle.

I VEB er han tiltænkt rollen som mixeddoublespiller, hvor han afløser Thomas Laybourn, der skal være spillende træner i ambitiøse Tåstrup B70. 

VEB tager også afsked med Camilla Sørensen, som rykker til Værløse. Dermed er Peter R. Jensen lige nu på jagt efter to-tre damer, som skal udfylde pladserne i dame- og mixeddouble.

- Vi har flere spændende emner i kikkerten. Det skal nok blive godt, lyder det fra sportschefen.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen