HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



02.05.2013
VEB har hele fem spillere med i kvartfinalerne

VEB har overraskende hele fem spillere med, når kvartfinalerne i den internationale turnering Forza Denmark International fredag spilles i Arena Nord i Frederikshavn.

- Det er vildt fedt, at vores unge spillere får kredit for deres fine arbejde igennem hele sæsonen, og det er dejligt med så mange VEB-spillere tilbage på næstsidste dag i turneringen. Det har vi aldrig prøvet før, siger VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

Frederik Aalestrup og Nicky Bach, som spiller på VEB's andethold i 3. division, leverede en af torsdagens store overraskelser, da de sendte de finaleseedede svenskere, Patrick Lundqvist og Jonathan Nordh, ud. 21-16, 17-21, 21-16 lød sejrscifrene.

Endnu en 3. divisionsspiller fra VEB er uventet blandt de sidste otte par i mixeddouble. Emilie Juul Møller, der spiller sammen med Tritons Simon Friis Amonsen, får fornøjelsen af det tredjeseedede par fra England.

I herredouble var det ventet, at VEB's Nikolaj Overgaard, gik videre til kvartfinalerne sammen med Kasper Antonsen. Og parret indfriede forventningerne. Nu gælder det turneringens topseedede englændere.

Endelig er Eric Pang videre til kvartfinalerne i herresingle. VEB's hollænder vandt torsdag over Norges Magnus Myhre og Sveriges Gabriel Ulldahl. Fredag kommer Eric Pang på en meget vanskelig opgave, når han står over for Misbun Ramdan Mohmed Misbun fra Malaysia, der har imponeret i Arena Nord.

Den kommende VEB-spiller Karina Jørgensen er blandt de sidste otte spillere i damesingle. Hun vandt også to kampe torsdag.

Fredagens kvartfinaler afvikles således.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen