HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



03.09.2013
Peter Mikkelsen og Karina Jørgensen skal løfte deres niveau

- Et eller andet sted var vores indsats okay, men Karina Jørgensen og Peter Mikkelsen skal løfte deres niveau, hvis vi for alvor skal med i den sjove ende af Badmintonligaen.

Sådan konkluderer sportschef Peter R. Jensen efter tirsdagens 1-5 nederlag i udekampen mod de danske mestre fra Team Skælskør/Slagelse.

Han vurderede, at allerede sæsonens første kamp gav flere interessante svar. 

- Peter Mikkelsen spillede rigtigt godt i perioder mod Vittinghus, men lavede også for mange uprovokerede fejl. Der skal mere i banken hos Peter, og det ved han godt, siger VEB's sportschef.

Debutanten Karina Jørgensen, som er skiftet til VEB fra Lillerød, er stoppet på forbundstræningen. Det kunne desværre ses.

- Vi har allerede aftalt med Karina, at der skal mere struktureret træning til i de kommende uger, hvis hun skal blive den værdifulde spiller, som vi håber. Hun skal vise os, at hun vil være en profil i Badmintonligaen, udtaler Peter R. Jensen. 

I mixeddouble debuterede Frederik Aalestrup, som spillede sammen med Emilie Juul Møller. De tabte i to sæt, men fik ros.

- De gør det okay. Vi havde fokuseret på, at de skulle være der mentalt hele kampen, selv om det blev svært, og det var de. Frederik begyndte på forbundstræningen i Aarhus i mandags, og han er fremtidens mand for os. Det er jeg overbevist om. Det var godt at se ham i ligaen.

Peter R. Jensen glædede sig også over sejren til VEB's debuterende damedouble, Eva Lee og Paula Lynn Obanana. De to amerikanere mødte et stærkt TSS-par, men vandt sikkert i to sæt.

- De imponerede og spiller virkelig en seværdig damedouble, hvor de hele tiden presser deres modstandere.

I anden herresingle bestod Martin Kragh sin debut. Han er tiltænkt en plads i double, men spillede anden herresingle i Eric Pangs fravær.

- Martin gør det fint, men der var langt ud i hjørnerne. Det er længe siden, at han har spillet single. Han tog de chancer, der skulle tid, men manglede lige det sidste. Jeg glæder mig til at se ham i mere vante omgivelser i herre- eller mixeddouble, lyder det fra sportschefen.

I herredouble viste Nikolaj Overgaard og Zvonimir Durkinjak store udsving. De var helt væk i første sæt, men spillede blændende i andet sæt. Måske det bedste nogensinde. En dårlig åbning på tredje sæt betød dog, at de - meget usædvanligt - slog op i banen.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen