HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



25.09.2013
Målet er endnu et Golden Set i Odense

To sejre i herresingle og gevinst i damedouble skal bringe VEB frem til et Golden Set i torsdagens meget vanskelige udekamp mod Odense, som er kommet flyvende fra start i Badmintonligaen.

Sportschef Peter R. Jensen satser benhårdt på, at Eric Pang vinder over Raul Must, at Peter Mikkelsen besejrer Steffen Rasmussen, og at Eva Lee/Paula Lynn Obanana trækker sig sejrrigt ud af opgøret mod Sara Thygesen og Maiken Fruergaard Sørensen.

Eric Pang skuffede fælt i aftes, da VEB vandt 4-3 over AB Aarhus. Hollænderen spillede usikkert og tabte til Flemming Quach. VEB noterer dog, at Eric Pang aldrig har tabt to ligakampe i træk til spillere, som ligger under ham på verdensranglisten. 

- Jeg er overbevist om, Pang vinder over Raul Must. Pang ligger nr. 28 på verdensranglisten. Det er hans bedste placering i fem år. Raul Must er nr. 96 i verden, så Pang skal simpelthen ind og vise, at han er bedre, understreger Peter R. Jensen.

Raul Must har dog vundet sine to første kampe i Odense-trøjen - i aftes imponerede han med en flot sejr på udebane over Scott Evans. Også Steffen Rasmussen er noteret for to sejre hos Odense i anden herresingle, så der venter VEB's Peter Mikkelsen en spændende udfordring. I kvartfinalen i marts vandt Peter Mikkelsen i to sæt over Steffen Rasmussen. Her vandt VEB samlet i Golden Set, hvor Eric Pang for anden gang i kampen fik skovlen under Viktor Axelsen.

Endelig har Peter R. Jensen en tyrkertro på, at VEB's nye amerikanske damedouble trækker det længste strå. De møder et Odense-par, som har tabt begge sine kampe i denne sæson, men det hører med til historien, at de har været oppe mod stærke modstandere (Tine Baun/Camilla Sørensen og Marie Røpke/Helle Nielsen).

VEB tager til Odense uden Zvonimir Durkinjak i holdopstillingen. Det er kun tilladt at benytte tre udlændinge i hver kamp, og for at været spilleberettiget i slutspillet skal man mindst medvirke i syv ud af grundspillets ni kampe. Det tvinger VEB til en rotationsløsning med de fire udenlandske spillere, og denne gang står kroaten over, selv om han tirsdag aften først udlignede til 3-3 og derefter sejrede i Golden Set.

Det betyder, at Frederik Aalestrup spiller herredouble med Nikolaj Overgaard, og VEB-parret skal møde ingen ringere end Mathias Boe og Jonas Rasmussen.

Martin Kragh, som imponerede i aftes i sin hjemmebanedebut, er denne gang makker med Emilie Juul Møller, og i damesingle venter der Karina Jørgensen en stor mundfuld, idet Odense giver sæsondebut til spanieren Carolina Marin. Hun hentes til Danmark til nogle udvalgte kampe, og desværre for VEB - men helt som ventet - er hun på holdkortet i morgen aften. Marin slog i den forgangne sæson Yao Jie i Arena Nord.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinale
Tirsdag 2. april kl. 18.30 på Krøyersvej:
Skovshoved - VEB

Evt. DM-finale 
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen