HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook04.11.2013
VEB-Værløse: Golden Set for fjerde kamp i træk?

Det går efterhånden sjældent, som eksperterne spår i Badmintonligaen. Alligevel lytter vi med spænding, når de udtaler sig. Og forud for VEB's hjemmekamp tirsdag aften mod Værløse er der ingen tvivl om, at eksperterne hurtigt kan blive enige om, at kampen skal afgøres i Golden Set.

Sådan ser kampene ud:

Mixeddouble:
Eva Lee/Martin Kragh - Mai Surrow/Anders Kristiansen

1. herresingle:
Eric Pang - Mikkel Mikkelsen

2. herresingle:
Peter Mikkelsen - Kasper Ipsen

Damesingle:
Karina Jørgensen - Anna Thea Madsen

Damedouble:
Maiken Falk Hoffmann/Emilie Juul Møller - Tine Baun/Camilla Sørensen

Herredouble:
Nikolaj Overgaard/Zvonimir Durkinjak - Jeppe Ludvigsen/Rene Mattisson

Eksperternes umiddelbare bud er helt sikkert, at Værløse vinder damesingle, damedouble og mixeddouble, mens VEB tager stikket hjem i de to herresingler og herredouble.

Årene har dog vist, at der konstant sker overraskelser i Badmintonligaen. Eric Pang har således tabt sine to første kampe i Arena Nord i denne sæson. Og Kasper Ipsen, som nu spiller anden herresingle i Værløse, har tidligere vundet i Arena Nord - endda i første herresingle over Eric Pang.

Og hvorfor skulle VEB's mixeddouble tabe på hjemmebane? Martin Kragh har med to forskellige amerikanske makkere vundet begge mixeddoubler i Arena Nord i denne sæson - og det endda i nøglekampe med stort nervepres mod Aarhus AB og Solrød.

I damesingle går det bedre og bedre for Karina Jørgensen. Hun er sulten og VIL have den første sejr i VEB-trøjen. Det bliver svært mod Anna Thea Madsen, men trods alt ikke umuligt.

Ender det, som eksperterne sikkert spår, altså 3-3, vil det være fjerde gang i træk, at VEB skal ud i et Golden Set, og vi har endnu ikke tabt i Golden Set i denne sæson.

Kampen i Arena Nord begynder kl. 19.00. Trigon er kampsponsor, så der er gratis entre. 
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen