HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



16.12.2013
VEB nægter at spille omkamp i Aarhus i morgen aften

Vendsyssel Elite Badminton stiller IKKE op i den dikterede omkamp i morgen aften mod Højbjerg. Det sker i protest mod Badminton Danmarks langsomme sagsbehandling.

Det er 19 dage siden, at VEB appellerede Holdturneringsudvalgets afgørelse efter Højbjerg-kampen. Alligevel er der endnu ikke faldet en afgørelse i Badminton Danmarks Appeludvalg.

- Vi vil ikke længere trækkes rundt i manegen. Så sent som i fredags lovede BD's direktør, Charlotte Malmroes, at der ville falde en afgørelse senest søndag, men der sker intet. Jeg mangler ord, siger VEB's formand, Jan R. Jensen.

VEB har i dag sendt denne skrivelse til BD:

VEB har efter omstændighederne besluttet ikke at stille op – fordi vi ganske enkelt mener, at det er en fuldstændig urimelig situation, VEB bliver stillet i, når omkampen skal spilles, før der er truffet en afgørelse i den verserende klagesag. Klagesystemet synes efter sin ordlyd, jf. reglernes punkt 38, stk. 2 jf. stk. 3 også i videst mulig omfang at forudsætte en afklaring af klagesager før en evt. omkamp afvikles.

Det er helt uforståeligt for VEB, at appelsagen ser ud til at trække ud. Sagen handler jo om noget så simpelt som en tilladelse fra BD givet til VEB tilbage i maj 2013, hvilken BD trækker tilbage i november 2013 på grund af en beklagelig fejl i BD. Dette sker  til trods for at BD/HU  ved sagsbehandlingen i maj, havde forholdt sig til alle dele i sagen, jf. ligareglementets § 16, stk. 4, der lå til grund for tilladelsen. Der er dermed ikke kommet nye oplysninger frem, og der kan således ikke være tale om en fejl.  

Også spørgsmålet om EU-lovgivningen, der efter DIF's formand og VEB's opfattelse er ganske klar på området om EU-borgernes rettigheder, tilsiger, at BD påklagede afgørelse er forkert. Afgørelsen og den fortolkning af ligareglementets § 16, stk. 3, som afgørelsen er udtryk for, er klart i strid med EU-lovgivningen. Reglementet kan derfor ikke benyttes som hindring for spilletilladelse for EU-borgere. 

Hertil kommer, at med respekt for den igangværende holdturnering er det ønskeligt med en hurtig afgørelse. 

Der er også en del økonomiske aspekter, især for VEB, der må indgå i Appeludvalgets afgørelse, og derfor er det også et væsentlig spørgsmål for VEB at få afklaret, inden VEB afholder omkostninger til en omkamp, man er uden skyld i.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen