HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



06.10.2014
VEB møder tirsdag de danske mestre på hjemmebane

Vi byder tirsdag aften velkommen til Team Skælskør/Slagelse, som er regerende danske mestre og tophold i Badmintonligaen. Ja, de stærke sjællændere er endda dobbelte forsvarende mestre, idet de både i 2013 og 2014 besejrede favoritterne fra Skovshoved i DM-finalen.

På forhånd var det en kamp, som på papiret lignede en 5-1 sejr til Skælskør/Slagelse, men gæsterne må i aften undvære den i Frederikshavn fødte Hans-Kristian Vittinghus. Han er nr. otte på verdensranglisten og ubesejret i Badmintonligaen i denne sæson.

Vittinghus' navn figurerede overraskende ikke på Skælskør/Slagelses holdopstilling, da holdene vanen tro blev offentliggjort mandag kort efter kl. 10.00. Det betyder, at Kim Bruun rykker op i første herresingle, mens Mads Christophersen - ubesejret på andetholdet - får chancen i anden herresingle.

Ud over Hans-Kristian Vittinghus mangler gæsterne også Selena Peak i damedouble. Hun erstattes af Kati Tolmoff, som spiller damesingle. Det indebærer, at Mette Poulsen rykkes fra damesingle over i damedouble med Li Wenyan.

- Vores chancer for at få point er blevet større, men jeg har stadig Skælskør/Slagelse som kneben samlet favorit, lyder vurderingen fra VEB's træner, Martin Kragh.

VEB's hold er uændret i forhold til sæsonens første hjemmekamp mod Højbjerg. Publikum vil dog opleve, at de tre doubler er ændret. Det blev de i den foregående udekamp mod Solrød, hvor det lykkedes at vinde i både mixed- og damedouble.

I mixeddouble satser VEB på den kroatiske konstellation med Stasa Poznanovic og Zvonimir Durkinjak, mens damedoublen er rent amerikansk med Eva Lee og Paula Lynn Obanana. I herredouble spiller Martin Kragh med Zvonimir Hölbling. Parret tabte i fem sæt i Solrød efter en meget flot præstation.

Portugiseren Telma Santos fik en debutsejr mod Højbjerg, men var ikke med i Solrød. Det bliver spændende at følgende hende i aktion i aften, hvor Peter Mikkelsen går efter sejr nr. fire af fire mulige i denne sæson, ligesom Ville Lång gerne skulle forblive ubesejret i Arena Nord.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen