HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



17.04.2015
Tre ændringer på VEB's hold

Der er foretaget tre ændringer på VEB's hold til mandagens udekamp mod Højbjerg. VEB kører til Aarhus uden amerikanerne Paula Lynn Obanana og Eva Lee samt kroaten Katarina Galenic. De bliver erstattet af veteranerne Dorte Ledet og Lotte Vestergaard samt Marie Haugen.

For VEB's vedkommende er kampen uden betydning. VEB har sikret sig endnu en sæson i Badmintonligaen. Højbjerg derimod SKAL vinde for at fremtvinge en afgørende kamp i sidste spillerunde mod Ikast om den sidste plads i Ligaen.

Flere har ivrigt debatteret, om VEB ville spare alle sine udenlandske spillere. Holdopstillingerne viser dog, at nordjyderne råder over et glimrende hold i kampen mod Højbjerg.

- Det er klart, at vi er svækket i damedouble, men vi har vidst hele sæsonen, at Eva og Paula ikke kunne spille denne kamp på grund af en international turnering i Peru, som begynder på onsdag, fortæller VEB's formand, Jan R. Jensen.

OL-kvalifikationen begynder 1. maj, og derfor har de to amerikanere, som har gjort det fantastisk i deres to sæsoner i VEB, naturligvis fokus på at være klar til de mange vigtige turneringer, som venter.

Udskiftningen i damesingle har ikke den store betydning styrkemæssigt, da VEB endnu ikke har vundet en damesingle i Ligakvalifikationen.

I de øvrige kategorier er der genvalg til VEB-spillerne, dog er det denne gang finnen Ville Lång, som spiller første herresingle. Peter Mikkelsen og Ville Lång ligger så tæt på hinanden på ranglisten, at det er muligt for VEB selv at bestemme rækkefølgen på de to herresingler.

- Vores mål er af få point med hjem fra Højbjerg. De har fordel af hjemmebane og bør være meget mere sultne end os, men stemningen i vores trup er så god, at jeg tror på point, siger Jan R. Jensen.

Se de to hold.

VEB afslutter sæsonen mandag 27. april hjemme mod KMB 2010.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen