HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook20.04.2015
VEB tabte 2-4 efter meget tæt kamp i Aarhus

Et afbudsramt VEB-hold led i aften sit første nederlag i Ligakvalifikationen, men der var trods alt flere opmuntrende præstationer i 2-4 nederlaget i Højbjerg.

Mens aarhusianerne fortsat kæmper for livet i Badmintonligaen, har VEB sikret sig endnu en sæson i landets bedste række. VEB-spillerne viste dog alligevel en fin indstilling mod Højbjerg.

- Der kan ikke sættes en finger på vores indstilling, og kampen varede også over to timer, udtaler VEB's formand, Jan R. Jensen, som havde taget turen med til Aarhus.

Det illustreres bedst ved at konstatere, at VEB tabte alle sine kampe i fire sæt, og i alle fire kampe havde VEB sætbolde i sæt, som de endte med at tabe. Det var således de små marginaler, der afgjorde kampen i Aarhus.

Opløftende var det, at reserven Marie Haugen i den grad bød stærke Michelle Chan op til dans. 11-9, 8-11, 11-13, 4-11 var et markant bedre resultat, end alle havde forestillet sig. Og Marie havde altså sætbold i tredje sæt mod newzealænderen. Godt gået.

- Marie er fysisk stærk, og uden pres på hende spillede hun en meget flot kamp, roser formanden.

Vi tager også hatten af for 45-årige Dorte Ledet og 36-årige Lotte Vestergaard, selv om de tabte 6-11, 11-13, 11-7, 6-11 til Line Nørgaard og Nanna Vestergaard. Kender vi de to rutinerede VEB-spillere ret, ærgrer de sig givetvist over, at de ikke udnyttede deres sætbold i andet sæt.

- Kampen udviklede sig, som vi ønskede os, men det var ærgerligt, at vi ikke vandt andet sæt, siger Jan R. Jensen.

Tæt var det også i aftenens afgørende kamp i herredouble, hvor VEB-duoen Martin Kragh og Zvonimir Hölbling havde chancen for at fremtvinge et Golden Set. Det lykkedes dog ikke. 6-11, 11-9, 10-12, 8-11 endte kampen, hvor Kragh og Hölbling førte 10-8 i tredje sæt.

Eneste store skuffelse var nederlaget i åbningskampen til Stasa Poznanovic og Zvonimir Durkinjak. Det normalt ellers sikre par tabte 11-9, 6-11, 4-11, 12-14 til Alexnadra Bøje og Morten Bødskov. I fjerde sæt førte VEB med 10-7.

VEB's to herresingler gjorde for femte kamp i træk i Ligakvalifikationen rent bord. Både Ville Lång - tilbage i første herresingle - og Peter Mikkelsen sejrede i tre sæt over henholdsvis Morten Brødbæk og Rasmus Gemke. Sidstnævnte lignede ikke en spiller, som var klar efter sin skadespause.

- Stor ros til Ville Lång, som var skarp i aften, mener træner Martin Kragh.

VEB afslutter sæsonen på mandag 27. april hjemme i Arena Nord mod KMB 2010.
Kommende kampe

Tirsdag 4. oktober kl. 19.00 i Hallen Park Vendia, Hjørring:

VEB - Team Skælskør/Slagelse

Kampsponsorer:
Beierholm, Hjørring
EDC Erhverv Poul Erik Bech
Sparekassen Danmark, Hjørring

Gratis entre

Torsdag 6. oktober kl. 18.30 i Aarhus Badmintonhal:
Aarhus AB - VEB

Tirsdag 8. november kl. 18.30 i NES Arena:
Højbjerg/VIA Biler - VEB

Torsdag 10. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter:
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 22. november kl. 19.00  Solrød Idrætscenter Hal A:
Solrød Strand - VEB

Kampene mod Værløse og Skovshoved spilles efter nytår. Datoer fastsættes senere.

Afviklede kampe

Tirsdag 20. september:

VEB - Gentofte: 5-4

Torsdag 22. september:
KMB2010 - VEB: 1-8

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen